Facebook ukida značajke koje su nam itekako išle na živce

ilustracija

Tijekom idućih nekoliko mjeseci oprostit ćemo se i u zaborav poslati nekoliko značajki bez kojih sasvim lijepo možemo živjeti.

Iz Facebooka stiže najava kako će postupno ukinuti pozivnice trećih strana, značajku koju su često koristile (i ponekad zlorabile) tvrtke koje stoje iza igara kao što su Farmville i Bejeweled.

Vjerojatno ste već odavno blokirali sve ili bar većinu pozivnica trećih strana jer su vam stalno zakrčavale news feed i broj obavijesti dizale u nebesa.

Neko su vrijeme bile neizbježni dio iskustva korištenja najveće društvene mreže svijeta, ali ne možemo reći kako nam nedostaju. Tako da nećemo pustiti suzu za njima ni kad posve nestanu, što bi se trebalo dogoditi 6. veljače 2018. godine.

U Facebooku se također spremaju srezati još nekoliko značajki, poput dugmadi za Like trećih strana.

Cipelu će dobiti i dugme Follow, kao i značajka koja omogućuje komentiranje na vanjskim web odredištima koristeći korisnički račun pri Facebooku, piše tportal.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.