FEMME FRONTAL: Stand up show u Makari clubu u nedjelju 22. ožujka

Stand up show FEMME FRONTAL – Jelena Radanović (Srb), Miranda Lončar (BiH) i Marina Orsag (HR).

Predstava počinje 22.03.2015. u 20.30h. Naplata za uživanje – 20,00kn

Rezervacije primamo na: 098.9454.700 / 091.5006.189
cover femme

Comedy club Studio Smijeha pod idejnim i kreativnim vodstvom Marine Orsag organizira „malu žensku“ turneju u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i BiH, tijekom ožujka 2015.

Turneja pod nazivom FEMME FRONTAL, projekt je stand up komičarki Marine Orsag (HR), Mirande Lončar (BiH) te Jelene Radanović (SRB) koje su nakon godina rada zajedno, za vrijeme kojeg su redovito slušale da se nalaze u muškom poslu i da to nije za njih, odlučile udružiti svoje snage, uzeti mikrofon u ruke i dokazati svima na ovoj maloj turneji da mogu svojim humorom i više nego parirati bilo kojem kolegi. A kad već dolaze iz raznih država bivše Jugoslavije, poradit će malo i na senzibilizaciji međususjedskih odnosa.

Od nedavno su ove tri žene i Ambasadorice WWF Adria za 2015. godinu, pa će samim time promovirati i Earth Hour.

Marina Orsag

Marina Orsag
Marina Orsag, najiskusnija stand up komičarka na Balkanu, u svojoj desetogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 1700 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike jer osjećaj kad nasmiješ ljude je, kako kaže, jedan od najljepših na svijetu. Osim u svim državama bivše Jugoslavije, u veljači 2010. Nastupa na najstarijem festivalu u Europi, Leicester festival u Engleskoj, te u Londonu gdje je oduševila englesku publiku. Kasnije nastupa i u Budimpešti, Amsterdamu i Barceloni. Osvojene nagrade: Adria Comedy Awards – Najdobar ženski adria stand up komičar 2013, LENT Festival 2014 – prva nagrada publike.

Cinizmom, ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smijeha. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad nemre bit na mjestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta. Nada se da će tako biti zauvijek i da neće izgubiti dijete u duši, sazrijevajući svakim danom sve više u glavi.

Jelena Radanović

jelena radanovic
Jelena je divna mlada dama koja pripreme za veliko spremanje stana počinje tako što ode do katastra da traži nacrt jer ne vidi zidove od haosa. Nakon useljenja u novi stan, mesecima nije raspakovala kutuje, tvrdeći svojim prijateljima da je to ustvari jedan umetnički performans koji dokazuje kako smo robovi savremenog konzumerističkog društva i kako možemo da živimo bez gomile stvari.
Da, Jelena poznaje stručnu terminologiju i ne plaši se da je upotrebi kada je suoče sa realnošću njene lenjosti.

Uspešno je upisana na devetu godinu sociologije iako njena mama misli da je Jelena diplomirala još pre dve godine. Jelena ovo objašnjava vremenskom razlikom, jer mama živi na sat vremena vožnje od nje. Mada, ko zna koja je vremenska distanca sa koje Vi čitate ovaj tekst, možda je Jelena stvarno diplomirala.

Miranda Lončar

Miranda Lončar
Miranda je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka.

FEMME FRONTAL za sad nastupaju u: Petrinja (3.3.), Poreč (5.3.), Umag (6.3.), Zagreb (7.3.), Beograd (8.3.), Pančevo (12.3.), Sarajevo (13.3.), Mostar (14.3.), Dubrovnik (15.3.), Korčula (16.3.), Zagreb (7.3. i 18.3.), Zaprešić (19.3. i 31.3.), Split (21.3.),Šibenik (22.3), Varaždin (25.3.), Križevci (26.3.), Pazin (27.3.), Rijeka (28.3.), Ljubljana (3.4.).

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.