FOTO Akcija, snima se: Šibenčani snimaju spot sa Severinom

Na splitskom Peristilu i u Vestibulu danas je bilo jako živo zahvaljujući snimanju spota za pjesmu ‘Štorija’.Riječ je o trećem singlu iz mjuzikla ‘Naša bila štorija’ autora Nene Ninčevića i Gorana Karana. Snimanju su prisustvovali Giuliano, Danijela Martinović, Tedi Spalato i Severina, koja je današnjim izborom odjeća privlačila pažnju prolaznika. Ništa neobično, rekli bismo, kada je riječ o Sevki.

Redatelj spota je Željko Petreš, a snimanju spota prisustvuju i članovi kazališta Virko, kao i članovi dramske radionice ‘Ivana Jelić’.

– Kad se združe naši – Virko i ”HNK – Ivana Jelić”, na snimanju u Splitu. Jakov, Karlo, Dorian, Filip i Borna, sa zvijezdama naše glazbene scene (koji igraju pjevače kad su bili djeca). Nema dileme, najbolji smo, poručuju.

 

Kazalište Virko
Kazalište Virko
kazalište Virko
kazalište Virko

Poznata šibenska vizažistica Katarina Maglov i dio tima frizerskog salona ‘Family’ s Brodarice također su dali svoj obol snimanju spota budući da odrađuju svoj dio posla u backstage-u.

– Atmosfera je radna, od 9 sati smo u pogonu i ima nas stvarno puno. Danijela i Severina imaju svoju ekipu i vlada potpuni show, kazala nam je Katarina Maglov.

facebook
facebook

magloc

Kompletan album s pjesmama iz mjuzikla trebao bi se naći na tržištu početkom ožujka.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.