FOTO Antonija Blaće u krevetu s psima i macama: ‘Znam tko neće kupiti kalendar!’

Kućni ljubimci u krevetu ovih dana su aktualna tema u Lijepoj Našoj, a upravo na tu temu je i posljednja objava Antonije Blaće na Instagramu.

Simpatična Šibenčanka tako je objavila nekoliko fotografija koje su nastale  u suradnji s Udrugom Indigo za potrebe kalendara ‘Pet in my bed’. Glavni akteri kalendara su mace i psi, štićenici udruga Indigo i Prava šapa, te poznata lica domaće scene.

– Za one koji još nisu kupili kalendar za 2018. godinu preporučam ovaj od srca! Pomoći ćete malim dobrim bićima i ljudskim tisućljetnim pratiteljima – psima i macama! Snimanje je bilo preslatko, hvala Viktoru Dragi na naslovnici i hvala  Udruzi Indigo  što ste me pozvali. #petinmybed #campaign #udomi #spasi#petsarethebest .Znam tko neće kupit kalendar – napisala je Tonka.

Objava je u manje od sat vremena prikupila nekoliko tisuća lajkova i mahom pozitivnih komentara fanova.

– Antonija moja draga, ti si jedna od rijetkih koju bas s guštom pratim i čiji me postovi svakih put uvesele. Kalendar je sa pravim tajmingom u svakom slučaj – napisala je jedna pratiteljica.

Antonija Blaće često sudjeluje u kampanjama za pomoć napuštenim životinjama, a prije tri godine i sama je udomila psa.

Foto: Instagram

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.