FOTO: BALONI ŠIBENIK: Za uspješan rođendanski party

Bliži se dan koji je najluđi dan u godini za Vaše klince. Gomila djece treba doći, a Vi ste prezaposleni, uvijek u strci i s manjkom vremena?

Evo nekoliko dobrih ideja kako ga sve možete proslaviti:

U VAŠEM DOMU: Takve rođendanske zabavice su najlakše za organizaciju i dolazak djece ali su i najnapornije, sa posljedicama poput generalnog čišćenja u stanu i oporavak od minimum petosatnih aktivnosti i energije koja Vas nosi, skupa sa njihovom. Vrlo je jednostavna organizacija takve zabave: slanje pozivnica, pravljenje ili naručivanje torte, plan za jednostavan meni i grickalice te dekoracija prostora. Imate temu za dekoraciju? Torta, stolnjaci, kapice su tematske? Samo fali još dekoracija? Baloni Šibenik pravo su rješenje za Vaše nedoumice. Rođendanski paketi već od 150,00kn mogu zadovoljiti želje Vaših mališana i uvesti ih u svijet balona i mašte. Mickey je na torti, Mickey je na kapicama, samo još fali velika figura Mickeya…malo balona na helij i balona po podu… i evo nam Mickey osobno!! Navratite do nas i Vaše želje su za nas najdraža zadaća.

baloni4

ROĐENDAN NA OTVORENOM:
Imate prekrasno dvorište, travnjak ili čak bazen? Klinaca kao u priči, tema za igru bezbroj a sve izgleda malo praznjikavo za takav dan?  Baloni Šibenik su i za to na raspolaganju. Paketi sa balon dekoracijama koje imaju i ulogu u igrama Vaših gostiju. Preskakanje balona u nizu? Protrčavanje ispod luka? Hvatanje balona? A sve to uz glavne junake iz mašte Vaših klinaca? Zovnite nas i zatražite savjet. Rado ćemo Vam ga dati!

baloni6

ROĐENDAN U IGRAONICI:
Najbrži, najlakši način za roditelje. Izaberete jednu od naprivlačnijih i najpovoljnijih igraonica, rezervirate termin, pozovete klince i zabava može početi. Ali uz mali detalj: baloni mogu ići i u igraonicu. Dopunimo dekoracijam taj već veseli prostor. Izaberite balon exploziju sa slatkišima ili tombolom u istoj i zabavite ih šarenim svijetom balona.

baloni2

ROĐENDAN S EDUKATIVNOM TEMATIKOM:
Želite djecu informirati kroz igru o nekim stvarima do kojih Vam je stalo? O životinjama? O umjetnosti? Odlučili ste ih odvesti u svoju kvartovsku pizzeriju i nakon toga na izlet na farmu konja, posjet starom dijelu grada, odlazak na tvrđavu? Ako želite da to pamte, dođite do Balona Šibenik da Vam uprili nezaboravan dogadjaj.  Dekoracija pizzerije u koju Vaše dijete inače vodite, bit će pravo iznenađenje. Puštanje balona sa tvrđave u nebo? Kupanje hobotnica i ribica na rivi? Što god poželite i smislite, tu smo…

baloni7

ROĐENDAN U NEPREDVIĐENIM UVJETIMA:
Dijete Vam je pod temperaturom? U bolnici dok čeka nalaze? Zbog nekih okolnosti ne možete slaviti? Donesite dar koji ste već pripremili, zapakirajte ga u balon te dogovorite iznenađenje s dostavom na adresu na koju želite. Sve ćemo napraviti za osmijeh Vaših mališana.

baloni

I naravno, pratite akcije i naš slogan “Baloni Šibenik protiv krize”
Svaki paket sadrži i poklon od nas, svaki je napravljen s puno ljubavi i radosti. Neka BALONI ŠIBENIK u Vaš dom donesu radost, nadu i optimizam. Proći će i ova kriza i zato izvucimo što više osmijeha na lica naše djece…jer možda prođe brže.

Čekamo Vas,
Vaša Balonkica
Info: 095 8123 777

fb Baloni Sibenk

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.