FOTO: ‘Dama i skitnica’ u Dalmareovoj subotnjoj čitaonici

Nakon Mowglija, Balooa i simpatičnog slonića Dumba, u Happyland igraonici će se sutra, 23. siječnja od 16 do 17.30 sati, djeca moći zabavljati i inspirirati pričom ‘Dama i skitnica’.

Ovaj Disneyev klasik koji donosi priču o ljubavi i uvažavanju različitosti uvelike će razigrati maštu svakog malog posjetitelja.

Poslije čitanja slijedi kreativna radionica gdje će mališani moći izraziti svoje ideje i viđenja knjige.

dalmare

 

dalmare2

dalmare3

dalmare4

dalmare5

 

dalmare citaonica

Dok djeca uživaju u čitanju knjige, odrasli imaju priliku još uvijek sudjelovati u nagradnoj igri Poklone prebroji i ulovi Mercedes, u kojoj mogu osvojiti Mercedes 160D. Sudjelovati mogu ukoliko ostvare kupnju u Dalmare centru iznad 200 kuna i popune kupon (dostupan na svakom prodajnom mjestu unutar centra) te ga ubace u nagradnu kutiju na središnjem trgu Dalmare centra.

Nagradna igra traje do 31. siječnja, a nakon toga će se izvući sretni dobitnik. Ne propustite svoju priliku za osvajanjem ovog fantastičnog limenog ljubimca kroz idućih deset dana.

Vidimo se u Dalmare centru!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.