FOTO: Došli smo na sat Divine Yoge i za vas provjerili o čemu se točno radi

Iako smo o Divine Yoga Studiu pisali mnogo puta, odlučili smo provjeriti točno što možete očekivati na njihovim satovima. Od mnogobrojnih programa, tečajeva i radionica sudjelovali smo na satu yoge. Prvo što smo zapazili je zaigrana i opuštena atmosfera stalnih polaznika te nekolicine početnika uz nasmijane instruktore, Lea i Sanje.

DSC_0835

hulahop 2

Iako u strogom centru grada, prostor studija postaje svemir za sebe. Bilo da prakticirate yogu duže ili se prvi put, možda i s kojom predrasudom, susrećete s njom, Leo i Sanja vas strpljivo vode kroz svaki korak vježbanja.

joga9-horz

joga11

U opuštenoj atmosferi ostavite sve brige za sobom, svu tugu, nervozu i sivilo vanjskog svijeta, te se posvetite sebi. Ali ovaj sat yoge je sve samo ne lagani, umirujući sat.

Održati svoje tijelo i određenoj poziciji kroz sat i 15 minuta, bio je izazov, uz profesionalno Sanjino i Leovo navođenje, upoznajete mišiće na svome tijelu za koje niste ni znali da postoje, ali naravno, za početnike kao što smo mi, gledalo se malo kroz prste. Od predrasude da je to samo meditacija i opuštanje izašli smo poprilično umorni ali zadovoljni sami sa sobom.

joga20-horz

joga18

Sat yoge je odličan izbor za sve koji se žele dovesti u kondiciju, ispraviti svoje držanje ali za razliku od bilo koje teretane, umirujete svoj duh i tijelo te odlazite fizički umorni ali smireni i sretni. Sat na kojem smo prisustvovali možete posjetiti ponedjeljkom, srijedom i petkom u 19 sati te utorkom i četvrtkom u 17 sati i svi su dobrodošli.

Od ostalih satova i radionica možemo spomenuti Ghawazi – Oriental satove (pon, sri 20:30) samo za ljepši spol. Ovi satovi su kombinacija drevnog egipatskog trbušnog plesa i yoge koja dovodi tijelo u ravnotežu. Plesnim pokretima potaknut ćete prokrvljenost jajnika i maternice te povećati fleksibilnost i snagu donjeg dijela trbuha i kralježnice koji su osnova za svaku ženu i njen unutarnji osjećaj zadovoljstva i ljepote .

Radionica Kundalini Kriya yoge stavlja naglasak na tehnike buđenja unutarnje energije;kriye, mantre, mudre, bande i vježbe disanja. Kriya yogom budimo kundalini energiju postepeno, izbacujemo energiju koja nam je postala teret i djelujemo na sve aspekte našeg života. Za više informacija posjetite službenu Facebook stranicu.

A kako nam je nama bilo na satovima pogledajte na slikama.

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.