FOTO: Đurđa – pas koji je postao hrvatska internet senzacija

Đurđa je najveća pseća zvijezda u Hrvatskoj, a kako ova neodoljiva trogodišnja kujica živi možete pratiti na njenom profilu na Facebooku.

U svoj zagrebački dom ova rođena zabavljačica stigla je iz Osijeka kao jednoipol mjesečno štene, a njen vlasnik Zvonimir Kušec vrlo brzo shvatio je da njegova krznena prijateljica ima talent zabavljačice.

đurđa3

‘Đurđica je bila jedina curica u leglu, ali nije se isticala samo po tome. Bila je pomalo smotana, zabila bi se u nešto ispred sebe, itd.’, otkriva Zvonimir.

Sa svojim gazdom i njegovom djevojkom Danijelom Đurđa obožava putovati.

đurđa1

‘Bila je u Omišu, Splitu, Sinju, Biogradu, Kornatima, Krku, po Istri i gotovo po cijeloj Slavoniji sve do Vukovara, često odemo na izlet do Varaždina. Zato svi koji se brinu kako će s psom na odmor neka ne brinu. Može im biti samo još bolje i zanimljivije. Pogotovo ako psa naviknu na put još od malih šapa’, priča ponosni Đurđin vlasnik.

Najdraže joj je, dodaje, bilo ljetovanje na Visu. Kad vidi more poludi pa u njemu skače poput delfina, jedan od talenata joj je stajanje na podignutim stopalima gazdine partnerice, no najdraža zabava ipak joj je vožnja na motociklu.

‘Kad čuje zvuk motocikla raspameti se i skače na motor. Na njemu se baš pravi važna, valjda jednostavno zna da svima izmamljuje osmijehe’, kaže Zvonimir.

đurđa4

Ova pseća avanturistica  ima i svoje zaštitne naočale dok se vozi što privlači mnoge znatiželjne poglede i škljocanje fotoaparata prolaznika koji žele ovjekovječiti Đurđu.

izvor:zadovoljna.hr

foto:facebook

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.