FOTO: Galerija ‘Dana’ nudi odjeću hrvatskih dizajnera na jednom mjestu

Žene i odjeća su dva pojma koja, u većini slučajeva, idu ruku pod ruku. Za dobar komad odjeće spremni su dati koju kunu više, otputovati na drugi kraj države, pa čak i u drugu državu ako im to prilike dopuštaju, a zadnjih godina Hrvatice sve više kupuju odjeću hrvatskih dizajnera.

galerija dana 10

galerija dana 9

Art galerija ‘Dana’ od nedavno u svojoj ponudi ima upravo to – odjeću s potpisom čak tri priznata dizajnera.

Ogi Antunac & Zoran Mrvoš, koji stoje iza branda Link, Igor Dobranić i Ruža Hodak imena su koja su Šibenčankama dostupna u samom centru grada.

galerija dana 8

galerija dana 7

galerija dana 6

Kolekcije modnog brenda ‘Link’ iz sezone u sezonu mame uzdahe, dok su dizajneri Mrvoš i Antunac osigurali veliki broj poklonica znaju da odijelo ne čini čovjeka ali svakako utječe na to da se čovjek osjeća bolje u svojoj koži.

Igor Dobranić karlovački je dizajner koji je na brojnim revijama ostvario primijećen nastup, dok Ruža Hodak, osim crte za dizajn, ima i onu umjetničku.

galerija dana 5

galerija dana 4

galerija dana 2

Vlasnica art gelerije ‘Dana’, Natalija Klarica, nudi svojim kupcima probranu kolekciju hrvatskih dizajnera na jednom mjestu. Odjeća koja govori sama za sebe i za koju je sigurno da ćete u njoj biti primijećeni.

‘Clothes make the man. Naked people have little or no influence on society’ – rekao je Mark Twain i mi se slažemo s njim.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.