FOTO: HRVATSKI FANOVI: 400 kilometara do koncerta Lidije Bačić kao od šale

Obožavatelji već godinama čekaju ‘povratak kralja’, pri čemu ne mislimo na film iz trilogije Gospodara prstenova, već na kralja Elvisa Presleya, pobožno prate Beyonce po turnejama, a poneki su i ostali bez glave zbog fanatičnih obožavatelja. Odlazak člana One direction banda se dočekao kao smak svijeta 2012. u najmanju ruku, dok ‘biberčići’ cijelog svijeta prate svaki pokret svojeg ‘not boy, not yet a men’ idola. Da Hrvatska ima svojeg konja za trku u ovoj mašineriji fanatičnih obožavatelja, dokazuju sljedeći primjeri.
Kad pomislite ne motive tetovaža, obično vam na pamet padne isfurani dupin, maslačak ili inicijali vječne ljubavi koja će trajati dva i po mjeseca, ali sigurno vam ne padne napamet Dražen Zečić. E pa trebao vam je pasti napamet jer popularni Zeko se našao kao motiv tetovaža jedne Splićanke.

zeko tetovaza
Zečić joj je u glavi, ali i na srcu i vratu…Ime popularnog pjevača je istetovirala na vrat, kao spomen na vjernu ljubav liku i djelu ‘pokidača lanaca’. To nisu sve tetovaže, jer je jedinom pjevaču ‘ cd playera svoga’ psvetila još nekoliko njih koje nose nazive njegovih pjesama i albuma.

zeko tetovaza1
Zeko ima dosta fanova, i dok većina zadržava svoje obožavanje na razini podizanja ruku dok ispijaju neko alkoholno piće u dobrom društvu, postoje i oni koji će na Zečićev koncert potegnuti na drugi kraj države. Legenda kaže da je Dražen čekao s početkom jednog koncerta jer su njegovi fanovi upali u snježni nanos i kasnili na koncert.

Da su tetovaže popularne kod naših fanova, dokazuje i slučaj jedne obožavateljica lika i stasa Jacquesa Houdeka koja je dotičnog tetovirala na ruku. Dotični je oduševljava i kao pjevač i kao muškarac, a sada svakako može reći da svaku večer ide sa Žakom u krevet.

zak tetovaza

foto:zagorje.com
Da nemaju samo naši muški pjevači fanove, dokazuje i nedavni slučaju obožavateljice naše Lidije Bačić koja je putovala 400 kilometara kako bi vidjela omiljenu pjevačicu i uživala u pjesmama Vozačka dozvola i Viski. Riječ je o djevojčici koja pjesme zna napamet, ali ne zna ni riječ hrvatskoga budući da je riječ o maloj Nijemici.

lidija bacic
Očito je da na našoj sceni još uvijek postoje zvijezde koje će natjerati obožavatelje u delirij. Izgleda da sa zlatnim vremenima Duška Lokina. Zdravka Čolića i Vlade Kalembera nije otišao i onaj zvjezdani dašak slave koji se očituje u praćenju, bacanju grudnjaka na pozornicu i tetoviranja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.