FOTO: Ivana Marić se pretvara u Žaka: Velika transformacija u svakom pogledu te riječi

Tvoje lice zvuči poznato svaku nedjelju drži gledatelje prikovanima uz male ekrane iako je, kako komentiraju mnogi, prošla sezona bila puno bolja.

Kako god, ova zabavna emisija je pravo osvježenje u ‘moru’  Big Brothera, Farmi i sličnih jer je možete normalno gledati s Vašim djetetom bez da mu svake dvije minute stavljate povez na oči zbog neprimjerenih scena.

Fenomenalne transformacije, kako fizičke tako i one glazbene, nasmijavaju nas ili očaravaju iz nedjelje u nedjelju. Saša Lozar je jedan od onih koji je pokazao da je dorastao svakoj tranformaciji, dok za njim ne zaostaje ni kolegica Ivana Marić. Nakon što je utjelovila Gwen Stefani i Pink, glasovno i fizički ne tako zahtjevne za nju, ovu nedjelju je pred njom jedna teška transformacija – u svakom pogledu te riječi.

Jacquesa Houdeka je velika glazbena ličnost naše estrade, kako god okrenemo, a kako će Ivana odgovoriti ovom izazovu s pjesmom ‘Stotinama godina’, saznat ćemo ovu nedjelju.

Do tada pogledajte kako se Ivana Marić pretvara u Žaka.

tlzp

tlzp1

tlzp2foto: Facebook TLZP

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.