FOTO: Ivana Slavica Vunić: Šibenski nakit osvojio Pariz, grad ljubavi i mode

Njezin nakit su prepoznale žene koje nose titule najljepših i najstylish Hrvatica, a ona je oduvijek nešto spajala i ukrašavala, imala osjećaj da je rođena s tim. U svom poslu uživa i radi ga najbolje što može, a kao i sve što radi u životu, tako i u izradi nakita daje sto posto sebe. I to je, možda, ta formula koja je dovela do uspjeha. Dati sve od sebe.

 

– Još od malih nogu uvijek sam nešto spajala i ukrašavala, vidjelo se još tada da će nešto iz toga u budućnosti proizaći, bilo je samo pitanje vremena. Sve je počelo prije četiri godine kada sam uvidjela da pozamašne svote novca trošim upravo na nakit jer ga i sama rado nosim, i od tuda je krenula ideja da krenem sebi raditi nakit. Sada sam tu gdje jesam. Oduvijek sam željela raditi nešto svoje na što ću sutra biti ponosna i sretna, pa makar kao hobi.  Raditi posao koji volim, a ujedno i posao koji će usrećivati ljude, jer sve smo mi žene iste kada kupimo nešto novo – priča Ivana Slavica Vunić, Šibenčanka koja već godinama ženama poklanja najbolje od sebe.

ivana slavica vunic advent u becu+

Kao najveći uspjeh ističe žene koje joj daju raširene ruke da napravi nešto po svome jer je to pokazatelj da joj vjeruju i znaju da će pogoditi ono što žele.

-To nije mala stvar i to je ono na što sam najviše ponosna. A takvih je dosta. Svakodnevno dobivam poruke zadovoljnih kupaca koje mi uljepšaju dan i daju dodatnu motivaciju – nastavlja Ivana čiji je nakit nosila i šibenska košarkašica Antonija Mišura na svoj najvažniji dan.

antonia misura vjencanje 12

antonia misura vjencanje 7

 

To je, ističe Ivana, i bio najveći izazov dosada. Antonija joj je ukazala svoje puno povjerenje za najvažniji dan u svojem životu i na taj način joj odala veliko priznanje, a Ivana je tom izazovu odgovorila na najbolji mogući način.

 

Antonija Mišura nije iznimka među poznatim Hrvaticama koje su otkrile Ivanin talent jer njezin nakit ponosno šeće ulicama Pariza, centra mode, zahvaljujući najstylish Hrvatici 2015 – Olji Vori.

 

ivana nakit4

Do te suradnje je došlo sasvim spontano i nastavilo se u pozitivnom tonu, a ista priča je i sa Andreom Šušnjarom koja Ivanin nakit nosi kako privatno, tako i na sceni.

– Surađujem s brojnim poznatim osobama pa tako među zadovoljne mušterije mogu ubrojiti i voditeljicu Hanu Tabaković, Ivanu Ergić, Maju Spahiju, Katarinu Prnjak, Simonu Ištvanović, Hanu Hadžiavgadić i brojne druge. Svaka moja mušterija, bila ona poznata široj javnosti ili ne, za mene je posebna i u svaki komad nakita koji izradim ću dati maksimum od sebe.

ivana nakit3

Ivana nakit izrađuje od raznih metalnih komponenti, lanaca, staklenih i porculanskih perli, školjki, cirkona i raznih metaliziranih privjesaka. Izrada nakita, ovisno o modelu i vrsti izrade, traje od nekoliko sati za najjednostavnije, do nekoliko dana za kompleksnije modele jer je potrebno sve prethodno dobro prije osušiti, pa potom finalizirati modele

– Prvo sam počela raditi ono što se meni osobno sviđalo, a mogu vam reći da mi to i danas najviše traže, ali radim razne modele, tako i po željama i narudžbama mojih dragih kupaca.

Na pitanje što se danas najviše nosi, odgovara da su to upečatljive naušnice s resama i statement ogrlice koje podignu svaku kombinaciju.

ivana nakit kutije

Njezin nakit će svakoj ženi dati osjećaj glamura i posebnosti jer to svaka žena i je – posebna. A Ivana to zna.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.