Izbor ljepote u Rogoznici

FOTO Kristina Babić nova je Miss Adriatic Europe. Vodičanka Paula Srdarev odnijela lentu elegancijeFoto: Duško Jaramaz/PIXSELL
26.07.2019., Rogoznica - U marini Frapa u Rogoznici odrzan je vec tradicionalni izbor Miss Adriatic Europe 2019.Natjecalo se 19 djevojaka, a ovogodisnja vlasnica laskave titule Miss Adriatic Europe za 2019. god je Kristina Babic, prva pratilja je Elina Dostic, a druga pratilja je Maria Mikaela Valcheva.U zabavnom dijelu programa goste su zabavljali artistica Polina Mytko i pjevaci Djana Smajo, Albina Grcic, Kornelija Petak, Mile Perkov i Paula i Djelo Jusic Jr. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Kristina Babić iz Srbije proglašena je sinoć novom Miss Adriatic Europe na izboru ljepote koji se održao u Marini Frapa u Rogoznici. Titula druge pratilje pripala je Mariji-Mikaeli Valchevoj iz Bugarske, dok je titulu prve pratilje osvojila Ela Dostić iz Crne Gore.

Već 19 godina zaredom Marina Frapa je domaćin tog prestižnog izbora ljepote, a za titulu najljepše ove se godine natjecalo 16 djevojaka iz svih dijelova Europe.

Prema izboru stručnog žirija titulu Miss Frape osvojila je Ela Marinić iz Splita, a za Miss simpatičnosti izabrana je Marija Sačmarovska iz Makedonije. Paula Srdarev osvojila je titulu Miss elegancije.

S druge strane, titulu Miss fotogeničnosti, prema izboru stručnog žirija, osvojila je Dijana Radojčić iz Srbije, a fotografi su tu titulu dodijelili Kacey Coleen, Filipinki s londonskom adresom.

Dusko Jaramaz/PIXSELL
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.