FOTO: Kroz Polikliniku Korak prošlo sto tisuća pacijenata

S ponosom i zadovoljstvom možemo reći da je nakon pet godina postojanja u Splitu i više od 100.000 pacijenata, poliklinika Korak otvorila svoju podružnicu u Vodicama u sklopu Medicinskog centra Dubravica, jednom od najsuvremenijih centara ne samo u Hrvatskoj već i u ovom dijelu Europe. Nakon poziva dr. Dubravice i uvida u viziju, koncept i opremljenost samog centra  ni trenutka nismo dvojili o odluci o otvaranju naše podružnice u Vodicama za koju danas s ponosom možemo reći da spada u sam vrh europskih centara te vrste.

HO5A5844

Kroz proteklo vrijeme poliklinika Korak etablirala se kao vodeća nacionalna kuća u dijagnostici, fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji te minimalno invazivnim zahvatima na kralježnici, mišično koštanom sustavu te sportskim ozljedama.

HO5A5774

Vođena od dr. Ivana Grgureva prvog hrvatskog intervencijskog fizijatra (igleno- kateterski zahvat na kralježnici) s položenim europskim specijalističkim ispitom te jednim od suosnivača EPC clustera EuroPainClinics  koji danas broji više od 10 neovisnih klinika diljem Europe.

Poliklinika Korak čini dio zdravstvene mreže EuroPainClinics čiji stručnjaci na kvalitetan, inovativan i učinkovit način pružaju usluge intervencijskih tretmana u svrhu zdravstvene zaštite pacijenata. Putem ove suradnje pacijentima Poliklinike Korak osigurani su mišljenje i tretman najcjenjenijih europskih specijalista.

Dr. Grgurev je član upravnog odbora hrvatskog fizijatrijskog društva te službeni liječnik HNSa i voditelj medicinske službe malonogometne reprezentacije Hrvatske.

HO5A5903

Ono na što smo posebno ponosni je činjenica da nas krasi  personalizirani multidisciplinarni pristup, gdje je pacijent u središtu kruga a oko njega stoji tim liječnika specjalista fizijatara, ortopeda, neurologa, neurokirurga te visoko educirani i motivirani tim fizioterapeuta koji u konačnici združen dovodi do riješavanja i najkompleksnijih bolnih stanja i poremečaja krelježnice i mišićno koštanog sustava.

 Kroz fizikalnu terapiju pružamo individualni pristup svakom pacijentu u tretiranju akutnih, kroničnih te degerativnih oboljenja kao i trauma lokomotornog aparata. Terapije se odvijaju u sportskom dijelu ustanove opremljenom vrhunskim rekvizitima kao i vlastitim fitnessom, opremljenim specijalnim spravama prilagođenim različitim post operativnim stanjima.

HO5A5836

Za sva Vaša pitanja, kontaktirajte nas osobno u skolpu medicinskog centra Vodice

ili na Tel.:+385/ 22/ 643 876 i Mob:+385/ 91/ 604 67 80

e-mail: info@poliklinika-korak.hr a za detaljne informacije o našem radu i klinici posjetite našu web stranicu www.poliklinika-korak.hr

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.