FOTO Maja Spahija završila u Crnoj Gori i zablistala među najljepšim susjedama

Bivša hrvatska misica Maja Spahija otputovala je u Crnu Goru gdje sudjeluje na izboru za Miss Crne Gore 2017. godine. Poziv na izbor stigao joj je od Nataše Milosavljević, crnogorske misice s kojom se Maja sprijateljila još u Kini na svjetskom izboru ljepote, a kako je prelijepa Crnogorka ovo ljeto provela u Šibeniku, sada je došao red da i Maja posjeti nju.

maja-spahija-cg-1

– Ona i ja dosta smo se družile u Kini na svjetskom izboru, i nakon toga smo ostale jako dobre. Ovo ljeto bila je kod mene u Šibeniku, oduševila se gradom i ljudima jer, kako kaže, imamo poseban mentalitet. Kako već duže vrijeme planiram posjetiti Crnu Goru, budući su od moje majke otac i baka rođeni u Tivtu, ovo mi je bila idealna prilika i baš se veselim, priča nam Maja.

Izbor za Miss Crne Gore 2017. godine održava se u Budvi, u hotelu Moskva, a šibenska ljepotica izabrala je za tu prigodu haljinu poznate domaćše dizajnerice Ivane Jurić.

maja-spahija-cg-6

Duži boravak u Crnoj Gori za Maju ipak neće biti moguć, budući da trenutno živi na relaciji Šibenik – Zagreb, gdje pohađa dizajn interijera, za koji je dobila stipendiju u vrijeme dok je nosila lentu najljepše Hrvatice.

– Veliki sam zaljubljenik u arhitekturu, pogotovo onu našega grada, i iz tog razloga učlanila sam se u Društvo za očuvanje šibenske baštine Juraj Dalmatinac. Sudjelujem na svim promocijama i događajima vezanim za kulturu i očuvanje baštine Šibenika, i zaista uživam u tome, dodaje Spahija.

maja-spahija-cg-2

maja-spahija-cg-3

maja-spahija-cg-7

maja-spahija-cg-5

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.