FOTO: MELEM ZA ŽENSKE OČI: Zavirili smo u ormar Šibenčanke Ivane Slavice Vunić

Glavnu aktericu današnje lifestyle priče svi u Šibeniku, a i šire znaju po nakitu koji izrađuje i koji krasi brojne djevojke, ali malo tko zna da je ona i brižna majka, supruga, da osim nakita ima i redovni posao, a što je najvažnije – sve te silne obveze uspješno usklađuje.

Ona je Ivana Slavica Vunić, a osim svega nabrojanog, ima tu još nešto što bi mnogim djevojkama i ženama moglo biti zanimljivo. Luda je, kako kaže, za torbama i cipelama. Više ih ne broji, a sve što u svojoj kolekciji posjeduje toliko je organizirano i divno posloženo i uređeno da smo jednostavno morali zaviriti u njenu kuću.

ivana

U nastavku donosimo fotke koje će, ne sumnjamo, mnogim Šibenčankama biti pravi melem za oči, a neke od nas možda i motivira da postanemo ovako organizirane. Jer, kako kaže Ivana, za dobru organizaciju nije potrebno mnogo novca i vremena. Potrebno je samo dati maštu na volju, a nakon toga, osjećat ćemo se puno, puno bolje.

ivana makeup

ivana torbe

ivana parfemi

ivana kutije 2

ivana ormar

ivana nakit kutije

ivana nakit

ivana cipele ivana djecja soba

ivana odjeca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.