FOTO: Mimi projekt – projekt za posebne mace

Oduvijek ​jako ​volim životinje i​ pomažem im kad god mogu​ ​te sam zato htjela udomiti macu kojoj treba pomoć​ i koju nitko ne želi. ​Kada sam napokon došla u situaciju da mogu udomiti životinju ​dogovorila sam se s curom i javila Pravoj šapi ​te​ zatražila da mi daju preporuku ​za macu ​za koju dugo nitko nije pitao. Tada smo dobile link ​z​a Mimi! Zaljubile smo se u Mimi na prvi pogled. Nakon nekog vremena Mimi je postala djelom naše male obitelji.

Mimina priča je jako tužna, ali može biti inspiracija za sve kojima je teško u životu. Mimi je bila jako druželjubiva maca koja se voljela šetati kvartom. Jednog dana je neki ​nečovjek ​nogom ​udario Mimi​ u glavu​ i trajno ju ozljedio. Jadn​ica​ se dva tjedna skrivala i skoro je uginula od strašne ozljede​​. Srećom Pravošapci su je našli i spasili​ joj​ život​ operacijom kojom su joj uklonili velik dio mrtvog tkiva sa čeljusti​ i većinu zuba. ​Veterinar je brinuo da će ju morati hraniti na sondu i da će morati na još jednu operaciju rekonstrukcije čeljusti, no mala Mimi je počela jesti već na veterinarskom stolu i svima dala do znanja da ona još nije odustala!

​Mimi sada nema dio čeljusti, nema niti jedan zub i ​mali jezik joj visi sa strane. Dugo se, nažalost, nije mogla udomiti radi toga. ​Ali mi smo zapravo sretne zbog toga jer u našim srcima je bilo prazno mjesto baš za nju!

Ovo je naša draga Mimi.

mimi

Od kad imamo Mimi razmišljam kako pomoći drugim posebnim macama. Odlučila sam napraviti website koji će pokušati podići svijest prema macama s trajnim ozljedama – posebnim macama. One se rijetko udomljuju i ovaj website će to probati promijeniti. Naravno, glavnu ulogu imate vi, dragi čitatelji, stoga vas sve molim da proširite riječ među prijateljima kako bi došli do cilja.

Svakako pozivam ljude koji imaju posebnu macu da se jave i ispričaju priču o svojoj posebnoj maci.

mimi1

Hvala vam na prvom čitanju, ostanite uz nas i podržite posebne mace.

tekst.Mimiprojekt

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.