FOTO Murterka Perina štikle nosi i na plažu, a za sumještane kaže da modu prate jednako kao i žene

Iako je na Instagramu broji četveroznamenkasti broj pratitelja, Murterka Perina Sandrić sebe neće nazvati modnom blogericom ili influencericom. Instagram koristi isključivo za vlastitu zabavu, a sve je započelo 2014. godine kada je fotografijom počela bilježiti stvari koje je okružuju.

– S vremenom mi se svidjelo zabilježavati kamerom i svaku svoju odjevnu kombinaciju koja mi se u datom trenutku učinila zanimljivom. Instagram je definitivno istisnuo blogove i postao vodeća društvena platforma današnjice, a kao takva i pristupačnija široj publici. Blogovi koje sam pratila prijašnjih godina, kao što su  Peace love Shea,The Blond Salad ili Man Repeller, danas pratim isključivo putem instagrama – objašnjava nam 39-godišnja majka trojice sinova koja radi u nautičkom turizmu.

perina1 perina

Perina nije vjerna određenom stilu i smatra da je on stvar trenutka, ali jedna modna konstanta ipak postoji – ženstvenost.

– Preferiram ženstvenost u nekom svom izričaju. Obožavam štikle i nikad ne nosim nisku obuću, čak ni na plažu-smije se.

Na pitanje jesu li Murterke modno osviještene odgovara potvrdno. Ipak, ne prate samo dame modne trendove, otkriva Perina.

perina2

– Murteranke vole i prate modne trendove, ali nije osviještena samo ženska populacija. Muškarci su u jednakoj mjeri estete i modni zaljubljenici kao i žene. Dobra prijateljica iz Šibenika kaže da joj je najteže odabrati ‘outfit’ za Murter jer se osjeća kao na rentgenu- priča nam Perina.

perina7

Modna blogerica nije, ali njezin profil broji zavidan broj pratitelja. Koji je njezin x faktor?

– Mislim da nema neke tajne, dobra energija i samouvjerenost su najvažnije stavke u cijeloj priči – objašnjava nam Perina čije fotografije nastaju spontano, a za dobar kadar su najzaslužniji prijatelji koji se nađu u ulozi fotografa.

Untitled collage (37)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.