FOTO: Najpoznatija hrvatska blogerica u Šibeniku snimila editorijal za elitni nakit

Modna blogerica (The pile of style) Isabella Rakonić u Šibeniku je snimila editorijal za ZASU nakit. Predivna Isabella sa svojom djetinjom razigranosti, ženstvenošću i ljepotom savršeno iznijela emociju cijele kolekcije.

now is the time3

Fotografije i video potpisuje Karlo Richter, za make up i frizuru zaslužna je Mateja Nedoklan.

now is the time7 (1)

Ideja editorijala bila je predstaviti jedan ljetni dan prepun trenutaka za sjećanje. Šibenska rivijera savršeno se uklopila kao lokacija za snimanje ove kolekcije jer pruža divne vizuale, lokacije od kojih zastaje dah.

Šibenski trg, jedan od najljepših primjera renesansnih trgova, predivno je dočarao glamur i eleganciju ljetne večeri.

now is the time  “Now is the time” je kolekcija nakita koja je inspirirana trenutkom. Osjećati i živjeti svaku sekundu, stvoriti trenutke za pamćenje. Ljeto je prepuno prilika, lijepih događanja, avantura i opuštanja, no ponekad zbog ubrzanog lifestyla koje vodimo tokom cijele godine, ne uspijemo u potpunosti doživjeti i osjetiti čari  trenutka u kojem se nalazimo.

now is the time4

Svaki komad nakita ima svoju priču, namijenu, ovisno o kristalima od kojih je izrađen i privjescima koji se na njemu nalaze. Zbog ovoga ćete imati snažnu povezanost sa nakitom, osim što će se odlično uklopiti u svaki ljetni styling, pomoći će vam da privućete ili izrazite određene epitete – ljubav, opuštenost, avanturu, spontanost.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.