Šibenski nakit 'preko bare'

FOTO Nakit Ivane Slavice Vunić oduševljava kupce u Torontu

Ivana Slavica Vunić, šibenska dizajnerica nakita, još jednom je ostvarila veliki poslovni uspjeh. Naime, postala je glavni distributer nakita za lanac luksuznih butika u Torontu.

– Kad radim, dajem sve od sebe. Svoj brend nisam htjela ograničiti samo na domaće i europsko tržište, već sam željela još više proširiti posao. Zato sam osnovala svoje ‘franšizne’ kutke u sklopu luksuzih butika ‘preko bare’. Moram priznati kako upiti za suradnju stižu sa svih strana, a trenutno sam u pregovorima s potencijalnim kupcima iz zapadnoeuropskih zemalja, ali i sa istočnjacima – pojašnjava Slavica Vunić.

Naglašava kako kupci osjete i prepoznaju njezin rad, koji se svakako izvdaja iz mase brojnih dizajnera nakita.

Inače, Ivana se dizajnom nakita počela baviti prije osam godina, a još je od malih nogu voljela spajati i ukrašavati. Shvatila je da pozamašnu svotu novca troši upravo na nakit, te ga je sama odlučila izrađivati.

–  Sada sam tu gdje jesam. Oduvijek sam željela raditi nešto svoje na što ću sutra biti ponosna i sretna, pa makar kao hobi.  Raditi posao koji volim, a ujedno i posao koji će usrećivati ljude, jer sve smo mi žene iste kada kupimo nešto novo – zaključuje Ivana Slavica Vunić, Šibenčanka koja već godinama ženama poklanja najbolje od sebe.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.