FOTO Nije se htjela zaručiti za svog dečka sve dok ne smršavi, evo kako sada izgleda

SCREENSHOT

Britanka Jennifer Ginley jako se dugo borila s kilogramima, ali osim što je time bilo ugroženo njeno zdravlje, slika koju je imala sama o sebi nije bila nimalo pozitivna. Imala je više od 120 kilograma i bila je užasno nesretna, i neprestano je odgađala svoj život zbog nezadovoljstva stanjem u kojem se nalazila…

Njen dečko Luke, s kojim je Jennifer u vezi bila 11 godina, oduvijek ju je volio bez obzira na sve. Također, silno ju je želio zaprositi, no ona je i to odbijala i rekla je da će se zaruke dogoditi tek kad ona smršavi.

I uopće se nije radilo o tome da se ne želi udati za Lukea, stvar je bila u njenom fizičkom izgledu, i u tome kako se zbog toga osjećala iznutra. Kad je pomislila na kupnju vjenčanice, na fotografiranje…sve se to činilo kao prevelik stres za ženu kakvom se tada smatrala. Bilo je emocionalno strašno.

A presudan je bio trenutak u Disney Worldu, kad nije mogla sjesti na neka od sjedala na vožnjama na koje je htjela ići. Kad naposljetku nije uspjela sjesti u neka od njih, stranci bi je čudljivim pogledima pratili dok bi se udaljavala sa svake pojedine vožnje…

Bilo joj je nevjerojatno neugodno i odlučila je da je to točka u kojoj se za nju sve mijenja. Upisala se na program za mršavljenje i odlučila kako će ovoga puta zaista promijeniti svoj život i ne dopustiti si da odustane prije nego li je i započela.
SLIMMING WORLD’S MISS SLINKY LOSES ALMOST 10 …

U potpunosti je promijenila prehranu i način na koji pristupa hrani, počela je konzumirati veće količine vode, redovito je pratila svoj napredak i u svakom je trenutku znala na čemu je. A u to je vrijeme Luke već pronašao idealan zaručnički prsten i jednostavno je čekao. Samo je trebao dobiti njenu potvrdu da joj može postaviti pitanje na koje čeka već i predugo, piše Little Things.

IZVOR:net.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.