FOTO: Nives Celzijus: Svi putevi vode u Šibenik, ali…

-Kad će doći, ‘oće li biti di ovo lito u gradu, šta je ne dovedeš- i tako dalje zadnjih mjesec dana, otprilike… Pitaju me kao da sam njen … manager. ‘Ajde super. Idem ja nazvati Vedrana, njenog managera, jer je mila i draga Nives na Braču sa Taishom i Leoneom (i trenutno ne bere karanfile), pa da vidimo stvarno zašto, kad već oba spola imaju želju i znatiželju.
FB_IMG_1468352563571
Kao i uvijek jednostavan i konkretan (ne glumeći velikog PR-a i promotora, a Struki je zaista iznimno uspješan i sposoban u tome), dobijam konkretan odgovor.
-Ufff, ma nikako se jedostavno dogovoriti. Zvali su iz dva šibenska kluba, ali nikako konkretizirati.- Pitam ga ja u čemu je problem, cijena ili što?
-Znaš i sam da se uvijek cijena ide spuštati, ali nije u tome kvaka, nego se stvar komplicira, a znaš da ja ne volim jednostavne stvari pretvarati u atomsku fiziku, tako da za sada ostaju ona dva nastupa u Vodicama-
Dakle da skratim, odgovori su tu, ako ne u gradu, biće „tu negdje“, Nives je super, sunce je voli, a ako želite detaljnije informacije možete je nazvati. Broj je 098 408….

FB_IMG_1468352501945

Photo: private photo/facebook/instagram

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.