FOTO Noviteti na ASOS-u: Briga o licu uz savršeni i jeftini brend The Ordinary

Već smo debelo zagazili u polovicu siječnja – jedini mjesec kada donosimo nove odluke, mijenjamo se i njegujemo svoj izgled. Brojni se tada odluče upisati u teretanu kako bi izgubili onih nekoliko kilograma koje su dobili za vrijeme blagdana, no takva odluka ide ruku pod ruku s brigom o vašem licu i koži. Za vas smo na ASOS-u pronašli vrhunske novitete kandaskog brenda The Ordinary pomoću kojih će vaša koža biti njegovana, a make up postojan.

Brend je to koji ne ulaže mnogo u ambalažu, no zato ulaže u savršene formule. Danas izdvajamo serum za borbu protiv starenja kojeg možete nabaviti po cijeni od 13 funti.

Untitled

Ako imate problema sa crvenilom zbog bure ili ulaska u klimatizirane prostore gdje suhi zrak ne pogoduje vašoj koži, za samo 9 funti možete nabaviti ulje od sjemenki šipka. Također utječe na znakove starenja, a sadrži vitamin A.

ord

Također, neizostavna je i krema s vitaminom C koju možete kupiti za svega šest funti, koja će posvijetliti vašu kožu. Krema ne sadrži alkohol, ulja i vodu, a savršen je antioksidans.

krema ordinary ruke

The Ordinary je nedavno izbacio i liniju tekućih pudera. O kvaliteti govori gotovo 25 tisuća ljudi koji su se na vrijeme upisali kako bi dočekali svoj primjerak. Ako vam je koža osjetljiva, ali istovremeno i masna na T zoni, ovaj tekući puder po cijeni od svega šest funti potupno će vas oduševiti.

oridinary

foto: ASOS

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.