FOTO: Pogledajte kako je jučer bilo na Turkish Delights u Makari clubu

Turkish Delights Party – večer turske glazbe, plesa, kave i gastronomije, održala se sinoć u Makari clubu, u nazočnosti mnogih uvaženih gostiju iz društvenog i poslovnog života grada Šibenika, te pobudila veliki interes sugrađana. Makari club vrvio je gostima već od 21:00 sat, a za cjelokupnu organizaciju eventa pobrinule su se Hrvatsko-turska udruga prijateljstva i Dogus grupa u suradnji s Makari clubom.
DelicijePredsjednik HTUP-a Goran Beus Richembergh obratio se sudionicima, predstavio rad udruge kao i program večeri, te se zahvalio partnerima na realizaciji 3. po redu manifestaciji Dani turske kulture u Šibeniku. Posebno je  pozdravio saborskog zastupnika Franka Vidovica,  župana Gorana Pauka, te  zahvalio Gradu Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji na pokroviteljstvu, Gradskom muzeju i Gradskoj Knjižnici kao partnerima, Makari clubu kao domaćinu i Dogus grupi kao glavnom sponzoru cijelog događanja.
DJ Denis K GunesGospodin Artun Ertem, direkror D-marin, u ime glavnog sponzora Dogus grupe, pozdravio je sve goste i preporučio degustaciju, a vlasnik Makari kluba, gosp Anton Dobra poželio je svima ugodnu zabavu.
Poseban gost večeri bio je bivši veleposlanik Republike Turske u Zagrebu, njegova ekselencija gosp Burak Ozugergin, i sam član HTUP-a, sa suprugom.
Ekselencija gosp Burak Ozugergin sa suprugomZa organizaciju završnog programa u  pobrinule su se potpredsjednica HTUP-a Jana Busic i Darija Šare, PR i Event manager Makari cluba.
Ovom prilikom gosti su uživali turske delicije restorana Lokma iz Zagreba, te specijalitete Kebap i meze bara Istah iz Splita.
IMG_4532
IMG_4592
IMG_4600
IMG_4622
IMG_4665
IMG_4679

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.