FOTO: Pogledajte prekrasne fotografije Šibenika iz objektiva Nikice Petkovića

Šibenčanin Nikica Petković novi je član Foto kluba Šibenik. Fotografijom se Nikica amaterski počeo baviti odnedavno, a njegove fotografije različitih kadrova Šibenika već su privukle pažnju na društvenoj mreži Facebook.

Posebno je atraktivna panorama grada snimljena s prozora tzv. narančaste zgrade na plaži Banj.

udruge_pogled

Nikica je inače kolekcioniar mini drift autića zbog čega je morao nabaviti kvalitetniji fotoaparat i tako je sve krenulo.

-Kad sam kupio aparat koji ima sve što možeš zamislit, otvorile su mi se dosad nepoznate mogućnosti. Sada sam u situaciji da nosim aparat gdje god idem, bilježim svaki trenutak, ali trudim se da fotografija bude nesvakidašnja – govori nam Šibenčanin.

nikica petkovic

U njegovom novom hobiju od velike su mu pomoći drugi članovi Foto kluba Šibenik, poput Regine Koštan, Ljiljane Padovan i Denisa Periše, stoga Nikica naglašava kako unutar Kluba postoji odlična suradnja.

udruge_zalazak_s_prozora

sibenik_s_banja

banj_setnica

-Iz Kluba je izniklo mnogo mladih talentiranih fotografa koji su svoju strast prema fotografiji pretvorili u posao. Klub se sam financira te zbog nedostatka vlastitog prostora i opreme onemogućava bolji i kvalitetniji napredak – napominje Nikica.

Ipak, sudeći prema njegovim dosadašnjim fotografijama i pozitivnim reakcijama vjerujemo kako ćemo za Nikicu i njegov fotografski rad još čuti.

most_krka

ograda_krka

po_skala_krka

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.