FOTO: Pokretom za mala srca: One su lijepe, aktivne i imaju veliko srce

U prekrasnom ambijentu i organizaciji mandalinskog D-Spa, D-Resorta, ovoga se vikenda održao hvale vrijedan sportski događaj humanitarnog karaktera ‘Lijepi i aktivni – pokretom za mala srca’ na kojem je prikupljen novac za čak 240 obroka u korist djece čiji su roditelji slabijeg imovinskog stanja.

vjezbanje2lijepe2

Uz različite plesne i sportske programe, djevojke su se odrekle jednog dijela novca iz svog novčanika, a na to ih je drugu godinu zaredom potakla udruga ‘Portal dobrote’ koja je svoj rad posvetila upravo najmlađima.

lijepi0

lijepe8

aktivne

lipe

– Uz vrhunske trenere, plesne koreografe, kick-boksačicu Nives Radić, Life wellness centar, košarkaše GKK Šibenik, Ivanu Žonju iz fitness centra ‘Garden’ i fotografkinju Dolores Bura koja je sve to zabilježila na fotkama i sve Šibenčanke koje su se projektu odazvale, prikupili smo donacije s kojima će se osigurati 240 doručaka. Naša misao vodilja je da djeca ne budu gladna i uvijek ćemo stanje u državi rado pokušati popraviti ovakvim akcijama – kaže Romana Radojčić iz D-Spa, D-Resorta.

Šibenčanke su kroz program, kaže Romana, vodili vrhunski treneri Dragan Franjković, Josipa Bijonda Šepović, Irena Slovaček, Ivana Vidalin, Annette Kraemer Batosić, Ružica Švabek i Ana Štampa, zvijezda vikenda bio je svjetski poznati plesni koreograf Kris John Mrozek, a na usluzi je cijeloga vikenda vježbačima i vježbačicama bio i D-Spa tim.

spa team

lijepe

vjezbanje1

aktivne1

aktivni

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.