FOTO: Posada Croatia Airlinesa iznenadila Maju Spahiju

Šibenčanka Maja Spahija u petak je krenula na svoje putovanje prema Kini, a na aerodromu su je ispratili njeni najbliži – roditelji, brat i sestra, dečko te organizatorice izbora za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

Maja Spahija

Maja je bila preplavljena emocijama i uzbuđena zbog svoj odlaska na veliko svjetsko natjecanje ljepote, a uzbuđenje je bilo još veće kada su joj kapetan leta Miljenko Kelemen i pilot Tomislav Dolovskipriredili ugodno iznenađenje.

Ljubazni domaćini u avionu Croatia Airlinesa dočekali su Maju i pozvali je da razgleda kokpit i tako razbili njen strah od prvog leta avionom u životu.

maja spahija2

Nakon što je na letu od Zagreba do Amsterdama najljepša Hrvatica bila počašćena kraljevskim tretmanom posade Croatia Airlinesa, nastavila je put prema sunčanom kineskom otoku Sanya u kojem će boraviti narednih mjesec dana, sve do velikog finala 19. prosinca. Na aerodromu u Amsterdamu Maja se susrela s Miss Bosne i hercegovine Marijanom Marković pa nije teško zaključiti da će joj dugo putovanje do Kine biti ugodnije u dobrom društvu.

IZVOR: Večernji.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.