Šibenčanka krasi svibanj

FOTO Predstavljen kalendar ‘Najljepša mama Hrvatske’: Već se možete prijaviti na natjecanje

Izašao je kalendar ‘Najljepše mame Hrvatske’, čiji je izbor održan u Šibeniku u lipnju ove godine. Titulu najljepše mame se dobila je Iris Rusan iz Luča u kategoriji od 23 do 39 godina, a titula u kategoriji Dijamant otišla je Višnji Filipčić Čabrajec iz Zagreba.

Uz dvije pobjednice, dodijeljeno je 7 lenti – Najljepša mama Hrvatske Elegantnost, koju je osvojila Mirela Gašpert Bertić, Najljepša mama Hrvatske Fotogeničnost, koju je osvojila Nika Ivić Krpić. Titulu osobnosti osvojila je Marija Lučić, dok je za stil nagrašena Silvija Antolić. Najglamuroznija bula je Katarina Pintač Pisar, a titulu Fashion osvojila Je Ivana Filipović.

Šibenčanka Vedrana Bušić osvojila je titulu simpatičnosti.

Podsjetimo, bile su dvije kategorije na izboru – od 23 do 39 godina te kategorija Dijamant od 40 do 53 godine.

– Cilj ovog natjecanja je da se osim ljepote žene nagradi i sama uloga majke koju ima u obitelji i društvu. Svaka majka koja je sudjelovala na ovom izboru na svoj je način posebna. Upravo je to bio jedan od ciljeva: da se pokaže slojevitost, fizička, ali i unutrašnja ljepota žene koja je već ušla u majčinstvo. Majka je ne samo kućanica koja vodi brigu o svojim najdražima već je ona uspješna žena i u poslovnom svijetu. Često su žene stavile svoje snove u ladice onog trenutka kad su se posvetile majčinstvu. Zbog tog razloga odlučila se dati mogućnost svim majkama da se zabave, sklope nova prijateljstva, nađu vremena samo za sebe, pokažu svoj sjaj te prožive trenutak u kojem su upravo one u središtu pozornosti – poručuju iz organizacije.

Fotografije kalendara potpisuju Željko Krnčević i Milan Balaban, a unikatne krune izradila je dizajnerica nakita iz Šibenika Ivana Slavica Vunić. Regionalni izbori za 2020. godinu će se održati 6.ožujka u  WESTGATE shopping city centru u Zagrebu, te 7. ožujka u HNK Varaždin i 21. ožujka u hotel Bellavue u Šibeniku.  Finale će se održati u Šibeniku, 23. svibnja 2020. Sve mame koje se žele prijaviti mogu to učiniti preko e-mail adrese: n.mama.hrvatske@gmail.com

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.