FOTO: Prekrasna Skradinka Tina Bačić novo je lice hrvatskih modnih pista

Lijepo lice još je ljepše kada se iza njega kriju i druge kvalitete.

Prekrasna Tina Bačić ima tek 17 godina, učenica je trećeg razreda srednje Medicinske škole u Šibeniku, manekenstvom i modelingom se bavi nekoliko mjeseci, a kako je to počelo i kakve planove po pitanju svoje budućnosti ima mlada Tina, doznali smo ‘iz prve ruke’.

Collage

– Sve je počelo ovog ljeta kada je moja agentica Tihana Harapin u našoj županiji tražila nove modele, a na casting su me nagovorile sestra i prijateljica – kaže naša sugovornica koja se u tome odlučila okušati iz znatiželje, i ne znajući da će vrlo brzo šetati pistama najpoznatijih hrvatskih modnih događanja poput Cro A Portera i Fashion.hr-a. S Liljanom Stamenković, poznatom šibenskom modnom skauticom, pripremala se, kaže, tek nekoliko sati, ispostavilo se da je u tome jako dobra i bez puno muke je prošla prvi casting za Cro A Porter.

tina revija

– Teta Ljilja ima debelog iskustva u tome i brzo sam ‘upila’ sve tehnike i vještine dobrog hoda, ponašanja i ‘držanja’ na pisti. Nakon toga uslijedio je Fashion.hr, Tihana vjeruje da imam potencijala, pa ćemo vidjeti – priča Tina koju uskoro čeka i nastup na Ljubljanskom tjednu mode, a obzirom na sve veću angažiranost u modi, pitamo je kako te obveze usklađuje s onim školskim.

– Nadam se da ću iskoristiti sve prilike koje mi se u svijetu mode nude, ali ne namjeravam zaspustiti i one druge prilike, što se obrazovanja tiče u prvom redu. Želja mi je upisati Medicinski fakultet, u svakom slučaju baviti se nečim što je vezano za medicinu –

tina2

Vremena su, kaže lijepa srednjoškolka, takva da je teško biti uspješan i samostalan bez fakultetskih temelja.

Što se poimanja ljepote tiče, podijelila je s nama i svoje viđenje istog, a progovorila je otvoreno i o estetskoj kirurgiji za koju se sve više žena odlučuje.

– Smatram da je svaka osoba na svoj način lijepa, a samopuzdanje je definitivno najvažnije. Osobno se nikad ne bih prepuštala u ruke estetskih kirurga, ali ako će se netko osjećati bolje, zašto ne? Ipak, odgojena sam na način da prihvaćam činjenicu da nitko nije savršen, a da nam određene nesavršenosti, mogu biti i prednost – objašnjava Tina Bačić koju u manekenstvu i modelingu podržava cijela obitelj.

– S ocem se u većini toga slažem, gledamo na život na sličan način, sestra je također velika podrška, dok majka i nije baš taj tip. nije neki obožavatelj mojih modnih izleta, ali svejedno vjeruje u mene. Sada možda imam priliku za nešto veliko u životu, voljela bih da mi se pruži prilika i prošetati svjetskim pistama, ali ne bih htjela zapostaviti ni obrazovanje. U tome će mi obitelj svojim savjetima sigurno biti od pomoći – zaključuje prekrasna Skradinka čije vrijeme, čini se, tek dolazi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.