FOTO: Prelijepa Antonija Mišura oduzima dah kao mladenka!

Prelijepa Antonija, u kolovozu će u rodnom Šibeniku, nakon 10 godina veze, reći sudbonosno ‘da’ svojem dugogodišnjem dečku i zaručniku Marku Sandriću, a za potrebe snimanja reklamne kampanje svoju “generalnu probu” odradila je u bajkovitim vjenčanicama i prostoru The BallRoom showrooma.

Nakon voditeljice Ecije Ivušić, ovaj put je tu ulogu preuzela naša poznata košarkašica i jedna od stalnih članica lista najljepših Hrvatica. Antonija Mišura postala je mladenka na jedan dan, a sve u organizaciji agencije The BallRoom Croatia, koja se bavi organiziranjem vjenčanja.

misura2

Prelijepa Antonija u kolovozu će u rodnom Šibeniku, nakon 10 godina veze, reći sudbonosno ”da” svojem dugogodišnjem dečku i zaručniku Marku Sandriću, a za potrebe snimanja reklamne kampanje, svoju “generalnu probu” odradila je u bajkovitim vjenčanicama i prostoru The BallRoom showrooma. Pred objektivom poznatog modnog fotografa Gorana Matijašeca, Antonija je pokazala svoju zavodljivu stranu, a da dodatno zasja na snimanju, pobrinuo se Renata Kerastase salon, čiji su stručnjaci bili zaduženi za frizure i make-up. Na snimanju su je došli bodriti dečko Marko i kuma Ana, a cijeli se tim složio da se Antonija savršeno uklopila u bajkoviti ambijent i iako to često izbjegava, nitko nije mogao ne zamijetiti njezinu opuštenost i prirodnost pred objektivom, kao i da je na svom terenu – onom košarkaškom.

IMG_6398g

Antonija također nije krila oduševljenje uređenjem The BallRoom showrooma. BallRoom je poznat po vlastitim maštovitim dekoracijama i tematskim vjenčanjima, a svi ukrasi i dekorativni detalji su unikatni, izrađuju se ručno te svaki može biti izrađen točno po želji klijenta. U ovoj kampanji proljeće/ljeto prevladavaju topli tonovi i cvjetne dekoracije, prigodni toplim danima koji su pred nama. S obzirom na to da se mladenci najčešće odlučuju na organizaciju vjenčanja u ljetnim mjesecima, BallRoom Croatia pobrinuo se da vas oduševi novim aktualnim i raznolikim asortimanom showrooma, u čijem se ambijentu Antonija odlično snašla u ulozi mladenke.

MisuraBalroomNaslovna

– Svatko od nas je poseban. S tim stavom pristupamo i svakom našem projektu. Želimo da vjenčanje koje radimo bude drukčije i unikatno, da se u prostoru osjeti karakter, želja i osobnost mladenaca. Od jednostavne, elegantne pa do bogate ,raskošne teme,sve ovisi o ukusu klijenta. Zato svakome pristupamo individualno, želimo da se mladenci osjećaju ugodno. Nastojimo ih rasteretiti svih briga da potpuno mogu uživati u stvaranju njihova najvažnijeg dana – rekla je Vedrana Marić, direktorica BallRoom Croatia.

BallRoom Croatia nudi kompletnu uslugu planiranja, organizacije i stručnog vođenja vjenčanja. Od idejnog rješenja, odabira savršenog prostora, koncepta dizajna i dekoracije, odabira cateringa, dizajna pozivnica, aranžiranja cvijeća i odabira glazbe do finalne organizacije same svečanosti vjenčanja – sve je razrađeno do najsitnijih detalja.

IZVOR: vecernji.hr

FOTO: Goran Matijašec

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.