FOTO: Privatna zdravstvena ustanova Poliklinika Zeljak otvorila u Vodicama

U sklopu Dental centra Dubravica svoja je vrata otvorila Poliklinika Zeljak, moderno uređena privatna zdravstvena ustanova, koja se nalazi na samom ulazu u Grad Vodice. Poliklinika Zeljak je osnovana s ciljem da na jednom mjestu ujedini visokokvalificirani tim medicinskih stručnjaka koji će svojim znanjem i iskustvom pružiti najkvalitetniju individiualnu medicinsku uslugu svakom pacijentu. U ovoj maloj medicinskoj oazi uređenoj s ukusom i stilom, u kojoj se vodilo računa i o najsitnijim detaljima, osjećat ćete se kao da ste u vlastitom dnevnom boravku. Poliklinika Zeljak obuhvaća djelatnosti Ginekologije i porodništva, Otorinolaringologiju, Psihijatriju te Ultrazvučnu dijagnostiku.

Tim vrhunskih stručnjaka, pomoću suvremene medicinske opreme, uz garanciju potpune diskrecije, pružit će vam kompletnu medicinsku obradu: brzu i točnu dijagnostiku, uspješno liječenje, te stručne medicinske savjete.

poliklinika zeljak5 net poliklinika zeljak4 net

Suvremena ginekološka ordinacija uključuje kompletni ginekološki pregled s papa testom, mikrobiološku obradu na spolno prenosive bolesti, digitalnu LED kolposkopiju, ultrazvuk s Color Dopplerom uz 3D prikaz materišta te ostale zahvate o kojima više možete pročitati na našoj web stranici www.poliklinikazeljak.hr

Nalazite se u najljepšem razdoblju života i s nestrpljenjem iščekujete trenutak kada ćete ugledati lice svoga djeteta? Doživite vizualizaciju i kristalno čisti prikaz najsitnijih detalja vašeg djeteta uz pomoć GE Voluson E6 Hd Live ultrazvuka, trenutno najkvalitetnijeg ultrazvuka na svijetu. Svaki dogovoreni pregled traje jedan puni sat, u kojem je medicinski stručnjak maksimalno posvećen samo vama, uvijek spreman da odgovori na sva vaša pitanja. Vašem ugodnom i bezbolnom pregledu doprinosi i grijač gela prilikom ultrazvučne dijagnostike, kako bismo izbjegli neugodne trzaje prouzročene dodirom hladnog gela. Opustite se u ugodnoj i toploj atmosferi moderno uređene ginekološke ordinacije i pratite cijeli pregled na LCD televizoru, uz vrhunsku slikovnu rezoluciju.

poliklinika zeljak1 net

Otorinolaringološkim pregledom provjerit ćemo zdravlje vaših ušiju, grla, nosa i vrata. Moderna vremena i ubrzani stil života nose sa sobom povećan broj oboljelih od alergijskih bolesti. Liječimo vas i savjetujemo kako da umanjite simptome te si olakšate život. ORL specijalistički pregled moguće je nadopuniti i ultrazvukom vrata na vrhunskom GE Voluson E6 ultrazvuku koji uključuje pregled limfnih čvorova, žlijezda slinovnica, štitnjače i drugih patoloških izraslina na vratu. Posebna pažnja usmjerena je na pregled djece, jer se bolesti uha, grla i nosa često pojavljuju u dječjoj dobi s vidljivim posljedicama u zreloj dobi. Izrasline ili promjene kože lica, vrata i dekoltea, madeži koji mijenjaju boju, krvare ili svrbe, izrasline kože koje nagrđuju, više nisu nikakav problem. U lokalnoj anesteziji, u ugodnom ambijentu dok pratite omiljenu seriju na TV-u, kirurški uklanjamo kožne promjene. Koliko opterećuju odstojeće, odnosno klempave uške znaju svi oni koji ih imaju. Tim mukama može doći kraj jer u lokalnoj anesteziji vraćamo pravilan oblik odstojećim uškama djeci i odraslima. Vratite samopouzdanje i osmijeh na lice!

poliklinika zeljak2 net poliklinika zeljak3 net

Psihijatrijski pregled obuhvaća razgovor klijenta i psihijatra u trajanju od 45 minuta, tijekom kojeg se definiraju teškoće zbog kojih klijent traži stručnu pomoć i procjenjuje ličnost klijenta. Ugodno i stručno psihološko savjetovanje ne vodi nužno u neki od oblika terapije, već vam omogućava da saznate više o nekim trenutnim teškoćama ili problemima koje imate vi ili vama bliska osoba. U slučaju potrebe za psihološkom terapijom, pružamo usluge individualne, grupne te obiteljske i bračne psihoterapije uz potpunu diskreciju.
Kakav god oblik pregleda ili stručnog medicinskog savjetovanja trebali, novouređeni prostor, ugodna čekaonica i moderno uređene ambulante te uvijek ljubazno i dostupno osoblje, garantiraju vam ugođaj opuštenosti. Pregledi, savjetovanja i zahvati obavljaju se u unaprijed dogovorenim terminima.

Dostupni smo na mail adresi www.poliklinikazeljak.hr i na broju telefona 022/ 247-030, a možete nas pratite nas i na našoj službenoj facebook stranici: https://www.facebook.com/pages/Poliklinika-Zeljak/1597521823794716?fref=ts jer vam svaki mjesec pripremamo super akcije!

 

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.