FOTO: S fitness studiom ‘Garden’ do forme života

Ako već dosad niste posjetili fitness studio „Garden“ vrijeme je da to učinite. Mali studio u vlasništvu Ivane Žonje i Marka Vojnovića ponudit će vam profesionalni pristup i ugodnu atmosferu dok dovodite vaše tijelo u zavidnu formu.

-Fitness studio „Garden“ je dobio ime po mjestu na kojem smo se uvijek ugodno osjećali i iznova vraćali, a to želimo svim našim sadašnjim i budućim klijenticama. – ističe Ivana Žonja, koja je ujedno i magistrica kineziologije i certificiarni osobni i grupni hard body trener.

3. slika

1. slika

Ovo je sigurno fitness studio u kojem će svaka klijentica biti jednako tretirana te stručno nadzirana pod vodstvom hard body trenera Ivane.

Što je to Hard Body sustav treninga?

Prije desetak dana sam zajedno sa svojim kolegicama uspješno odradila i položila Hard body certifikaciju. Ponosni sam što smo  jedini u Šibeniku koji imaju dozvolu i priliku približiti ovaj nevjerojatan sustav treninga.  – kaže Ivana te napominje – To je funkcionalan intervalan trening baziran na kvaliteti a ne kvantiteti. Trening je vrlo intenzivan,raznolik i maksimalno sagorijeva višak kilograma. Ovim sustavom vježbanja dobit će te na snazi, kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji.

4. slika

Trening se sprovodi pomoću 3 najmoćnija trenažera, a to su: kettlebell (girja), suspenzijski trenažer (TRX) te naše vlastito tijelo– bodyweight vježbe.

Trening se sastoji od četiri faze:

  1. Tehnika
  2. Snaga
  3. Rekuperacija
  4. I nama najdraža zadnja faza – totalna peglaona

Svaka klijentica će na samom treningu dobiti detaljan plan prehrane, detaljan program treninga, izmjeriti ćemo vam potkožno masno tkivo i provesti funkcionalne testove.

Ono što je najbolje je to što Hard body trening proleti u trenu, stimulira aerobni sustav a pravilno doziranje intenziteta ključ je uspjeha.

6. slika

7. slika

9. slika

U samo 12 –tjedana ovakvog načina treniranja ostvarit ćete preobrazbu fizičkog izgleda a što je najvažnije sačuvat ćete svoje zdravlje i održati zdravstveni status na najvećem mogućem nivou.

Od ostalih programa FS Garden nudi POWER PILATES, TOTAL DANCE WORKOUT, TRX TRENING, FAT BURNING WORKOUT i HIIT DRILL.

10. slika

11. slika

„Mislim da se svi slažu kad kažem da je jedna od bitinijh stavki disciplina bilo da je riječ o treniranju, prehrani ili načinu života. – govori nam Marko za kraj – Uz pomoć discipline doći ćemo do cilja kako god se on težak činio.

Ako želite više informacija o samom fitness studiu ili upit o treningu slobodno posjetite njihovu Facebook stranicu

STAY STRONG!

13. slika

14. slika

Foto: Dolores Bura

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.