FOTO: Salsaton upisuje nove članove

‘Život je ples. Ponekad mi vodimo, ponekad nas vode. Ne brini se o onome što ne znaš, važno je da svaki dan naučiš nove korake, poručuju iz kluba.

PLESNI KLUB SALSATON, vodeća škola kubansko-karipskih plesova Šibeniku, upisuje nove članove!

salsaton

PRVI SAT tečaja za početnike održat će se u NEDJELJU, 04/10 u 19:30 sati.

Isprobajte bez obaveze!

Termini treninga:
NEDJELJA 19:30 – 21:00
ČETVRTAK 19:30 – 21:00

Plešemo 2 x tjedno po 1:30h, u plesnoj dvorani Žižula u Ražinama (u sklopu dječjeg vrtića Žižula, pored caffe bara Enigma).

Redoviti plesnjaci kao nadopuna treninzima održavat će se u Makari clubu na Banju u večernjim satima!

Više info na broj mob-a: 091 500 6189
Prijave sms-om : ‘ime i prezime’ + salsa

Poseban popust za studente i dolazak u paru.

Ples prati čovjeka kroz povijest, i iako je plesna evolucija učinila svoje, i dalje ga možemo protumačiti kroz osnove potrebe za neverbalnom komunikacijom.
Da li je ona umjetnička, zabavna, ili tek odraz stava i ljubavi prema glazbi, predlažu da otkrijete zajedno s njima.

saksaton1

Plesni klub Salsaton organizacijom velikog i stabilnog plesnog kluba u Šibeniku egzistira već nekoliko godina, a kao krunu rada ističu ukazano povjerenje Gimnazije Antuna Vrančića koja je po prvi put uvela plesni program u školu, i povjerila ga njima.

Uz redovite treninge, kontinuiranom organizacijom plesnih večeri u Šibeniku nastoje ljudima približiti ples kao komunikacijsku vještinu i sastavni dio kulture življenja. Na taj način postaju aktivni sudionici programa kojim nastojimo oživiti društveni život grada Šibenika, a u ovom slučaju i program unutar stare gradske jezgre.

salsaton1

Nazočnošću na plesnim kongresima rade na vlastitom usavršavanju, a organizacijom festivalskih putovanja, te mnogobrojnim gostovanjima, svojim su članovima približili rad najboljih svjetskih instruktora.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.