'The Magic Tour'

FOTO Severina raspametila publiku u dupkom punoj Spaladium Areni. Ni Šibenčani nisu zaobišli koncert

Trikom koji je zapanjio rasprodanu i dupkom punu splitsku Spaladium Arenu, započela je velika Severinina regionalna turneja ‘The Magic Tour’, produkcijski najveća i najzahtjevnija na ovim prostorima do sada. Tijekom dva i pol sata, trikovi se nastavljaju, najveći hitovi praćeni spektakularnim koreografijama redaju, čarobni kostimi transformiraju i izmjenjuju, a magija biva sve veća.

Sve to na pozornici u obliku dijamanta, najsuvremenijeg i svjetskog standarda, koja skriva brojna iznenađenja za publiku. Na njoj se, uz Severinu, izmjenjuje čak 16 plesača s 20 koreografija, svira 15 glazbenika, kao i članovi simfonijskog orkestra.

Tako je na najspektakularniji mogući način premijerno, prvim koncertom u sklopu turneje, predstavljeno sve ono na čemu je proteklih mjeseci, na čelu sa Severinom, radilo čak 100 ljudi.

Društvene mreže od sinoć ‘gore’ objavama s koncerta, a ni brojni Šibenčani nisu izuzetak. Mnogi su ‘potegnuli’ do Splita kako bi vidjeli što je Severina sa svojim timom pripremila i nitko od njih nije skrivao oduševljenje.

Magična noć, u obliku koncerta koji nadmašuje sve do sada viđeno, nastavlja se 23. studenoga u Beogradu, zatim u Zagrebu 7. prosinca te Ljubljani 21. prosinca.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.