FOTO Šibenčanka Ana Vukičević među šest novih finalistica izbora za Najljepšu mamu Hrvatske

Ana Vukičević, 35-godišnja Šibenčanka, ušla je u finale izbora za Najljepšu mamu Hrvatske zajedno sa Kristinom Pivalica, Vedranom Ilić, Antonijom Dujmović, Ljubicom Radović i Elizabeth Suzanom Kozina, na preksinoć održanom regionalnom natjecanju u hotelu Park u Splitu.

O organizaciji se pobrinula Diana Vitanović Martić,  nositeljica titule Najljepša Mama Hrvatske  2017 – kategorija Dijamant, a voditelj programa bio je Denis Šabić.

Izbor za najljepšu mamu održava se u tri regije, a šest najbolje ocijenjenih iz svakog regionalnog izbora odlaze u finale koje će se održati u Šibeniku 1. rujna.

– Važno je istaknuti da ovo nije samo natjecanje ljepote i simpatičnosti nego se usmjerava pozornost na svijest majke koja je stup i oslonac obitelji i najveća podrška u svakom smislu – poručila je Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence za Najljepšu mamu Hrvatske.

naj mama 2 naj mama 3 naj mama 4 naj mama

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.