FOTO: Šibenčanka Jelena Plavčić jučer dobila ključeve svog novog Mercedesa

Dana 31. siječnja završena je nagradna igra PREBROJI POKLONE I ULOVI MERCEDES!

Kako i svi već znaju Nagradna igra Dalmare centra “Prebroji poklone i ulovi Mercedes”, trajala je od prosinca do kraja siječnja. Sretan dobitnik odnosno dobitnica Mercedesa 160d je osoba koja je uz račun od minimalno 200 kn iz Dalmare centra izdanog u periodu od 1.12.2015. do 31.1.2016.godine pogodila i točan broj poklona skrivenih u ovom limenom ljepotanu koji još uvijek stoji na glavnom trgu u centru!

jelena mercedes (6)

jelena mercedes (5)

U jutrarnjim satima 1. veljače, a uz prisustvo uprave Dalmare centra , javnog bilježnika i svjedoka, izvučen je dobitnik odnosno dobitnica velike nagradne igre!

Dalmareov Mercedes 160d pripao je Jeleni Plavčić iz Šibenika!. U automobilu je bilo 11 poklona koje je sretna gospođa Jelena Plavčić pravilno pobrojala.

jelena mercedes (8)

Ključevi novog limenog ljubimca uručeni su jučer u 17h u sklopu Karnevalske olimpijade!

jelena mercedes (2)

Podsjetimo, ova nagradna igra Dalmare centra je trajala od 1. prosinaca 2015. sve do 31. siječnja 2016. godine. A sudeći prema broju ubačenih kupona, polučila je veliko zanimanje vjernih Dalmareovih kupaca. Sudjelovati su mogli svi koji su ostvarili kupnju od minimalno 200 kuna i koji su točno upisali broj poklona koji se nalaze u automobilu.

Iako je nagradna igra završila, Dalmare centar nastavlja pripremati iznenađenja za sve posjetitelje!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.