Šibenik je od jučer bogatiji za još jedno ugodno mjesto ne čijem će se meniju naći za svakoga po nešto, od klasične ponude pizza i hamburgera, do bifteka, carpaccia i somuna napravljenih po izvornoj bosanskoj recepturi.
Riječ je o Špizzi smještenoj pokraj poliklinike Vita, a iako bi se iz imena dalo zaključiti da je riječ o još jednoj pizzeriji, njihova ponuda je puno više od toga jer u suradnji s Mišom Pešićem, vlasnikom Beef Shopa, nude probrane komade mesa.
Kroz svoju kuhinju će ljudima pokušati približiti meso i pokazati da postoji više od čevapa, bečkog ili zagrebačkog odreska, a sve cjenovno prilagođeno svačijem džepu. Kako kažu, kod njih će moći jesti i onaj u kravati i onaj u trlišu.
Iza Špizze stoje Mate Grozdanić i Domagoj Zaninović, dvojac s dugogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu, koji su to sve pretočili u ovaj prostor osluškujući potrebe ljudi.
Na fotografijama pogledajte tko se sve našao na špici u Špizzi.