FOTO: Šibenski biciklist Toni Erceg ima još jedan skriveni talent: Majstor je za viceve!

Šibenčanin Toni Erceg među svojim je sugrađanima poznat kao uspješni biciklist, ali samo njemu bliski ljudi upoznati su s još jednim njegovim talentom – istančanim smislom za humor koji više ne skriva ‘u svoja četiri zida’, već u ovim teškim vremenima, kada svakog muče različite brige, radi ono što ne košta ništa, a usrećuje mnoge. Naime, svi koji posjete njegovu Facebook stranicu Tonijev dnevni sarkazam, s iste ne odlaze bez osmijeha na licu.

toni sanader

 

toni big brother

 

Dosad je, kaže, smišljao smiješne i sarkastične tekstove za različite Facebook grupe i prije mjesec dana se odlučio imati vlastitu koja iz dana u dan, sasvim zasluženo, broji sve više lajkova.

toni3

 

toni panceta

– Često mi ljudi pošalju neku fotografiju i pitaju me na što me podsjeća. Primijetio sam da se to mnogima svidi i zašto ne bih razveselio nekoga ako mogu? – rekao nam je glavni i odgovorni koji viceve piše još od sredine devedesetih, a teško se, dodaje, prilagodio na ove kratke formate viceva koji se koriste na Facebooku. Ne ide mu loše ni ovaj format, dodali bismo. Lajk za Tonijev dnevni sarkazam!

toni bicikl

toni4

toni poplava

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.