FOTO: SINIŠA SE KUPA ZIMI I ‘PUCA’ OD ZDRAVLJA: ‘Bolje sidit u moru nego u zadimljenom kafiću’

– Kupanje zimi? Zašto ne? More 16 stupnjeva? Taman – mišljenja je Siniša Nimac, glavni akter naše današnje mokro/morske zimske priče. Mjesto radnje Prvić, vrijeme radnje 11 dana prije Božića.

sinisa more 5

Kakvo je more i kad je zadnji put bio prehlađen, bilo je prvo što smo upitali Sinišu koji zimsko kupanje prakticira četiri godine, a s pedeset i kusur godina, kako je rekao, ‘puca’ od zdravlja.

sinisa sal

– Toplije u moru nego vanka, a prehlađen sam zadnji put bio prije otprilike godinu dana, ništa strašno. More oslobodi dišne puteve, regulira cirkulaciju i nemam problema – kaže Siniša koji u more, ako ćemo po fotografijima suditi, ipak ne ide bez šala i kišobrana. Bolje spriječiti, nego liječiti, čini se.

A što kaže okolina?

– To mi je najmanje važno. Nekome je gušt sjediti u zadimljenom kafiću, a nekome more. Ako je postalo normalno ovo prvo, zašto i drugo ne bi – zaključuje naš sugovornik.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.