FOTO: Sinoć se u đardinu pokazalo da ponedjeljak nije dosadan dan

– Da sutra ne moramo na posao, nikada ne bismo prestali svirati – sinoć su na samom kraju koncerta poručili momci i jedna dama iz zagrebačkog benda Neki Novi Klinci.

IMG_2751

IMG_2748

Iako poznati po obradama pjesama legendarnog Đorđa Balaševića, oduševljeni šibenskom publikom koncert su zaključili Štulićevom Meni se dušo od tebe ne rastaje.

IMG_2750

IMG_2752

Ni razdraganoj se publici na Kraljevu dvoru nije rastajalo od bajkovite prosinačke noći i jednog neuobičajenog ponedjeljka pa se i nakon dvosatne svirke Klinaca zabava nastavila uz uspješnice s DJ pulta Kraljeve straže. Zaslužni za još jednu lijepu večer na Adventu, Šibenčani su se i njihovi gosti ponovno dokazali kao zahvalna, mnogobrojna publika puna podrške, a perivoj Roberta Visianija postao je središnje mjesto okupljanja svih generacija u kojem nas već danas u 20.30 sati očekuje nastup Šibenskog pjevačkog društva Kolo, a već u srijedu, 23. prosinca dobrodošlicu će pridošlim šibenskim studentima poželjeti Kuzma&Shaka Zulu s početkom u 20.30 sati.950a se bliži, zato budite u Šibeniku!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.