FOTO: Tko želi Fendi može otići samo na jedno mjesto u Šibeniku!

Dugogodišnja tradicija opskrbljivanja Šibenčana najmodernijim i ekskluzivnim modelima  potrajala je sve do danas. U poslovnici u samom srcu Šibenika, uz bogatu kolekciju, optika Ghetaldus Split se može pohvaliti ljubaznim i susretljivim osobljem koje je uvijek na usluzi svojim klijentima.  Od dana kad je otvorila svoja vrata davne 1957. godine pa sve do danas, Šibenčani su se navikli u prolazu baciti pogled „livo“ nakon što prođu Poljanu prema legendarnom Ghetaldusovom izlogu s najmodernijim modelima  naočala. Ususret ljetu, za vas smo zavirili na Ghetaldusove police i saznali koji modeli će uvelike biti prisutni na predstojećoj ljetnoj špici. Ipak, prije svega valja naglasiti kako je optika Ghetaldus Split jedina u Šibeniku koja ima najnovije i moderne Fendi modele naočala uz kolekcije za 2016. godinu.

optika ghetaldus 4

Zvijezde Ghetaldusove ponude u Šibenku zasigurno su modeli Fendi naočala koje se mogu kupiti samo u ovoj optici. Talijanskog dizajna, kreativne, zaigrane i luksuzne naočale ukrasit će svako lice. Fendi modeli za  2016. godinu, pažljivo su dizajnirani i elegantni modeli sunčanih naočala koji su se pokazali, kao i njihovi modeli torbica, zgoditkom u modnom svijetu.

optika ghetaldus 6

optika ghetaldus 20

Fendi Irida modeli interpretiraju retro sunčane naočale u futurističkom modu, a prepoznatljivi su po svom „cat-eye“ obliku uz 100%-tnu UVA i UVB zaštitu.

optika ghetaldus 12

optika ghetaldus 21

Za one koji vole klasiku s daškom modernog glamura, izdvajamo sunčane naočale Dior So Real , IT naočale sezone koje su stalno prebivalište našli kod gotovo svakog celebritya koji drži do sebe. Najbolja opcija za sve koji žele „high end“ naočale za nadolazeću sezonu.

optika ghetaldus 9

optika ghetaldus 13

Po svom obliku i dizajnu naočale su napravljene tako da odgovaraju skoro svakom obliku lica i najbolja su opcija za fashioniste, obožavatelje high-end dizajna.

optika ghetaldus 24

Nešto neobičnije forme, ali ništa manje atraktivan je model sunčanih naočala Dior Abstract, specifičan zbog igre volumenom i unisex dizajna. Model s „mirror“ staklima u više boja  te specifičnim i modernim printom na okvirima bit će odličan izbor za sve one individualce sa stavom. Svi Abstract modeli imaju 100%-tnu UV zaštitu.

optika ghetaldus 14

optika ghetaldus 23

optika ghetaldus 15

Još jedan model iz kolekcije Diora vrijedan pažnje svakako su Dior Technologic modeli, elegantnog i modernog dizajna s proslavljenim „pantos“ oblikom stakala i 100%-tnom UV zaštitom.

optika ghetaldus 18

optika ghetaldus 19

Ne zaboravimo ni Marc Jacobs sunčane naočale i modeli koji odišu ženstvenošću i mekim mačkastim oblikom na koje ne bi imuna ostala ni sama Audrey Hepburn.

optika ghetaldus 10

optika ghetaldus 6

 

Izdvojeni modeli samo su dio bogate kolekcije za ljeto 2016. godine koje je Ghetaldus Split pripremio u svojoj ponudi. A sudeći prema viđenom, konkurencija među sunčanim naočalima na preplanulim licima ovo ljeto će biti – žestoka.

optika ghetaldus 11

optika ghetaldus 3

optika ghetaldus 5

optika ghetaldus 1

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.