FOTO Tko zna, zna: Na prvom pub kvizu u Mystic baru tražila se stolica više

Šibenska pub kviz scena iz godine u godinu postaje sve jača, a taj trend prate i mnogobrojni kafići diljem naše županije.

Sljedeći stope već dobro uhodanog ‘pionirskog’ kviza u Azimutu, u četvrtak navečer održan je pub kviz u Mystic baru koji je okupio dvanaest ekipa željnih znanja.

kviz9

Kroz 34 pitanja nastalih pod dirigentskom palicom ‘ReKreacionista’ Šibečani su pokazali koliko znaju iz sporta i glazbe, tema koje su prevladavale kvizom, ali i drugih područja.

kviz

kviz1

kviz2

Svako pitanje pratila je i glazba koja je i nije pomagala da se dođe do točnog odgovora, a tri najbolje ekipe osvojile su tekuće nagrade.

Ekipa ‘U zadnji čas’ osvojila je u utrci znanja i sreće broncu, dok se za prvo mjesto vodila gusta borba između ‘Glavatih želvi’ i ‘Kvizlinga’.

Više sreće ( i znanja) ovaj put su imali ‘Kvizlinzi’ koji su zasjeli na tron s 33.90 bodova, dok su ‘Želve’ ovaj put bile druge s 33.65 bodova.

kviz3

kviz4

kviz5

kviz6

kviz7

kviz8

Kviz će ići dalje, otkrivaju vidno zadovoljni organizatori.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.