FOTO U Šibenik stigla kolekcija Heidi Klum: ‘Nije mi baš špica probavati cipele kraj škrinje s mesom’

Glavna vijest ovog ponedjeljka u Šibeniku nije bila politika ili vrijeme, već dolazak modne kolekcije njemačke manekenke Heidi Klum u prodavaonice Lidla.

Dugo najavljivana kolekcija odjeće stigla je u Lidlove prodavaonice diljem Europe, pa tako i u Šibenik. Kolekcija koju je manekenka dizajnirala u suradnji s ovi trgovačkim lancem  najavljuje se već tjednima, a sadrži odjeću, obuću i modne dodatke u pretežno crnoj i modroj boji te komade s upečatljivim leopardom uzorkom. Budući da je riječ o, kako je najavljeno, kvalitetnoj odjeći prihvatljivih cijena, ne čudi što su dame navalile po svoj komad odjeće s potpisom njemačke manekenke.

Lidlove prodavaonice od ranih su jutarnjih sati pod opsadom nježnijeg spola, ali čini se da još uvijek nema rata kao u slučaju kad je u H&M stigla Versace kolekcija. Kad je dobar komad odjeće po prihvatljivim cijenama u igri, pravila ne postoje, znaju mnogi iz iskustva. U Šibeniku se kolekcija komentira već danima, a na društvenim mrežama ima komentara i onih kojima je probavanje cipela između polica sa salamom ipak malo previše.

lidl2

– Sad će grad preplaviti mačke, sve do jedne će biti isto obučene u loše životinjske uzorke. I nije mi baš ‘wow’ probavati robu kraj škrinje s mesom, komentar je jedne Šibenčanke na kolekciju ‘Let’s wow’ koji je naišao na odobravanje mnogih.

Mi smo se ipak odlučili sami uvjeriti kakva je situacija u Lidlu i jesu li Šibenčanke poharale police ili im Heidi ipak nije legla.

Posjetili smo jedan od Lidlovih dućana i uspjeli pronaći skoro pa sve primjerke iz kolekcije. U velikim količinama.

– Pa nije loše, super su mi ove štikle, jako su udobne i za ove novce ću dobiti cipele s potpisom. Prodano, komentirala je jedna dama.

lidl1

ll

Dok iz gradova diljem Hrvatske stižu fotografije navala na Lidl, u Šibeniku je situacija ipak nešto drugačija. Svi pričaju o kolekciji, znaju da je došla, ali karticu ne vade iz novčanika.

l

– Došla sam u Lidl po spizu i kad sam već tu bacila sam oko, ali i inače pogledam ovdje odjeću jer ima kvalitetnih stvari. Što se tiče ovih komada, pa ništa posebno. Cipele izgledaju dobro, efektne su, ali užasno tvrde. Kol’ko para, tol’ko muzike. Idem ja radije po čokoladu i čips, nasmijala se jedna Šibenčanka.

Heidina kolekcija svakako je digla puno prašine, ali čini se da naše dame ipak nisu poharale dućane.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.