FOTO: Upoznajte nova lica uspješnog Derma Nova Hair & Beauty salona!

O Derma Nova salonu koji se smjestio na nultoj etaži užurbanog Dalmare centra pisali smo već nekoliko puta, a za čudotvorne mogućnosti osoblja uvjerili smo se tijekom nagradne igre „Postani model na jedan dan“ . Derma Nova je ime koje je u Šibeniku i okolici odavno naviklo svoje klijente na odličnu uslugu, bilo da je riječ o novoj modernoj frizuri ili besprijekornom make up-u, ali glavna razlika Derma nove u usporedbi s ostalim salonima je upravo osoblje i voditeljice koje su sa svojom ljubaznošću te individulanim i profesionalnim pristupom osvojile povjerenje svakog klijenta bez obzira o kojoj dobnoj skupini je riječ.

derma nova 13

Ivana Bebić i Nikolina Barišić su dvije ambiciozne mlade dame koje rade upravo ono što vole, savršeno se nadopunjuju te svu svoju pozitivinu energiju i ljubav prema struci usmjeravaju prema svojim klijentima i ostvarivanju njihovih želja.

Naš najveći cilj je da svaki klijent iz salona izađe 100% zadovoljan, a činjenica da se za naše usluge traži termin više govori sama za sebe – ponosno će Ivana i Nikolina.

derma nova 16

Šibenčanka Ivana Bebić, po struci kozmetičarka, sa lepezom svjetskih certifikata i diploma, sama je neko vrijeme vodila tečajeve te upoznavala mlade stručnjake najnovijim tehnikama rada u području kozmetike. Nakon usavršavanja svoje struke u Zagrebu i van Hrvatske, u Derma Novi je preuzela vodstvo kozmetičkog dijela sa tri kozmetičarke koje je educirala do savršenstva.

derma nova 24

Bitno mi je da klijent dobije to povjerenje u mene i moj tim, te uvjeriti sve da ne postoji estetski problem koji mi ne možemo riješiti. – objašnjava Ivana.

derma nova 18

Zahvaljujući Ivani uveden je threading obrva koji je postao iznimno popularan među Šibenčankama i o kojem smo naveliko pisali, a uz threading uveden je i novi princip njege lica te liniju dermatološko–znanstvenog brenda Skeyndor sa potpuno novom formulom preparata koristeći nanosfer tehnologiju pri njegovoj izradi.

derma nova 21

derma nova 20

Puno toga se može napraviti sa vlastitim izgledom samo kod promjene frizure ili tehnike šminkanja, ali sve počinje od pravilne njege. – uvjerava nas Ivana – Naša oprema je top u svijetu kozmetike i svaka klijentica ima samo riječi pohvale za nas. Imamo jednu korisnicu koja dolazi na bilo koji tretman samo zbog usluge, jer od trenutka kada uđe kroz naša vrata pa sve do samog odlaska svi se pobrinu da se osjeća ugodno, opušteno i pozitivno.

derma nova 23

derma nova 26

derma nova 19

Naša druga dama je Nikolina Barišić, koja je svoju ljubav prema kosi i make up-u pretvorila u posao i svakim danom kreira svoja mala remek djela, zadovoljne klijentice koje se prepuste u njene ruke, a njihov broj raste iz dana u dan.

derma nova 8

„Još od malih nogu sam znala da ću biti make up artistica“ – priča simpatična Nikolina – „Uzimala sam mamin pribor za šminkanje i krpice za kosu i uređivala sve oko sebe.“

Nikolina broji osam punih godina uspješnog rada, a redovito se informira o novim tehnikama šišanja i bojanja kose te šminkanja za isticanje prirodne ljepote svake klijentice.

derma nova 5

Prvo što na osobi primjetite je frizura i lice – tvrdi Nikolina – Moderna frizura koja odgovara vašem obliku lica te pravilno nanesena šminka je kombinacija koja ostavlja najbolji prvi dojam.

Kao profesionalna šminkerica salona Derma Nova, najpopularnija je među maturanticama i mladenkama koje na svoj najvažniji dan žele biti savršene i da sve stoji na mjestu do dugo u noć. Za takve prilike naravno, svoje povjerenje dajete najboljima u gradu – Nikolini, koja će uz liniju mineralne kozmetike Glo Minerals naglasiti sve čari vašega lica.

derma nova 3

derma nova 2

derma nova 7

Njega kose je jako bitna – napominje – ali veliku važnost ima i kolorit kose za određeni tip i karakter osobe, tome predajem posebnu važnost i usavršila sam se da prepoznam želje klijenta, a nekad i ohrabrujem na kombinacije za koje smatram da odgovaraju najbolje za njih.“

Najbolja stvar u cijeloj priči je sama sinergija između Ivane i Nikoline, jer na jednom mjestu imate kompletnu uslugu za svaku dob, od frizure, šminkanja do njege tijela i lica.

derma nova 10

Za sve konzultacije i besplatne preglede možete se naručiti svaki dan u Derma Nova Hair & beauty salonu.

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.