FOTO: Uspješan nastup šibenskih barmena na natjecanju u Zadru

Jučer je u kultnom zadarskom klubu Maraschino bar održano treće natjecanje Cro Flair Lige u organizaciji Udruge barmena BELI iz Vodica u suradnji s Andrijom Sikirićem, predsjednikom podsekcije barmena za sjevernu Dalmaciju.

-Iznimno smo zadovoljni odazivom i atmosferom s obzirom da se ovakvo natjecanje nije davno organiziralo u Zadru i da je ovo bilo prvo natjecanje Cro Flair Lige u tom gradu – kaže Tomislav Biluš, predsjednik Udruge.

masaschino zadar

U jutarnjim satima osam barmena se natjecalo u kategoriji moderne miksologije „Mix Masters“. U ovoj kategoriji ocjenjuje se sam koktel, njegov okus, miris i aroma, a među prva tri najbolja barmena našlo se dvoje iz Šibenika. Prvo mjesto je osvojio Tomislav Stančić, a odmah iza njega se našla Camilla Corrieri.

WP_20150304_12_46_47_Pro

WP_20150304_11_56_55_Pro

Treće mjesto osvojio je Kristijan Zlomislić iz Udruge barmena Barextreme iz Pule. Također u ovoj kategoriji nastupili su naši barmeni Josip Mikulić i Eleonora Gardijan, te svojim nastupima pokazali da Šibenik itekako ima potencijala u ovoj kreativnoj disciplini.

WP_20150304_12_33_52_Pro

WP_20150304_12_28_30_Pro

josip mikulic

U večernjim satima održalo se natjecanje u kategoriji flair. Ova iznimno atraktivna vještina okupila je brojne barmene iz cijele Hrvatske, a pobjedu je odnio dvostruki državni prvak Karlo Damijanić (udruga Barextreme Pula). Drugo mjesto zauzeo je Denis Memedovski (Fair-Flair), a treće Tomislav Biluš (Udruga barmena BELI). Također Tomislav Biluš ne krije svoje zadovoljstvo nastupima članova njegove udruge, Lovre Perkovića, Antonia Mačića, Domagoja Belamarića, Antonia Dragića, Lovre Žica, Zvonimira Prkuta i Josipa Mikulića.

Iako je kiša pratila cijelo natjecanje, Maraschino bar je okupio brojne gledatelje koji su istinski uživali u barmenskim akrobacijama. Barmeni su dodatno zagrijali atmosferu spektakularnim fire showom te okupljene definitivno ostavili bez daha.

-Cro Flair Liga se nastavlja već danas u Splitu, zatim idemo u Zagreb, a potom se vraćamo u Šibenik , gdje će nam domaćin biti Inside club – nadodaje Tomislav.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.