FOTO Za titulu najljepše mame Hrvatske natječe se i jedna Šibenčanka, provjerite tko su finalistice

Natjecanje za ‘Najljepšu mamu Hrvatske’ i ove godine bit će u Šibeniku, a četrnaest finalistica borit će se za titulu najljepše mame 1. lipnja u 21 sat na Trgu Republike Hrvatske. Mame su podijeljene u dvije kategorije: kategorija od 23 do 39 godina, te u kategorija Dijamant od 40 do 53 godine.

Finalistice su Brankica Bubanko, Silvia Antolić, Ivana  Filipović, Višnja Filipčić  Čabrajec, Nika Ivić  Krpić,  Iris Rusan, Luč,  Danica Azenić,  Mirela Gašpert Bertić, Kristina Župan, Marija Lučić, Katarina Pintač Pisar, Ana Kreković, Lucija Sorić te jedina kandidatkinja iz Šibenika, 24-godišnja Vedrana Bušić.

 

– Cilj ovog natjecanja je da se osim ljepote žene nagradi i sama uloga majke koju ima u obitelji i društvu. Majka je ne samo kućanica koja vodi brigu o svojim najdražima već je ona uspješna žena u poslovnom svijetu. Često su žene stavile svoje snove u ladice onog trenutka kad su se odlučile posvetiti majčinstvu. Iz tog razloga odlučili smo dati mogućnost svim majkama da se zabave, sklope nova prijateljstva, nađu vremena samo za sebe, pokažu svoj sjaj te prožive trenutak u kojem je upravo one u središtu pozornosti jedne večeri preko ovog natjecanja. Uz majku ova manifestacija ima za cilj promidžbu lokalnog bogatstva, običaja i važnosti turizma – kazala je Maja Gnjidic’ Verdecchia, vlasnica licence.

Kako je kazao zamjenik gradonačelnika Šibenika i prošlogodišnji član žirija  Danijel Mileta, šibenske djevojke djevojke i žene su oduvijek plijenile pozornost te bile proglašavane najljepšima na izborima ljepote duž Lijepe naše, pa i šire.

– Grad bogate kulturno-povijesne baštine, poput Krešimirova grada, prirodni je ambijent ovakvih manifestacija, a Gradska uprava će uvijek imati sluha prema organizatorima istih. Logistička potpora neće izostati ni Najljepšoj mami Hrvatske i već smo za ovaj događaj rezervirali gradsku top lokaciju – Trg Republike Hrvatske koji se nalazi između katedrale svetog Jakova, UNESCOv-va spomenika, i Gradske vijećnice – zaključio je.

Ivana Slavica Vunić, poznata šibenska dizajnerica nakita, za ovu prigodu radi dvije unikatne krune za pobjednice.

Donosimo fotografije ostalih finalistica.

fbt

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.