Godinama pohodi sprovode kako bi se dobro najela

medium.com

Britanski mediji upravo su se raspisali o ženi iz Slougha koja punih 14 godina redovito pohodi sprovode iz samo jednog razloga – da se dobro najede! I tko zna koliko bi se dugo švercala po brojnim karminama da je nije raskrinkala Margaret Whitehead, gospođa koja je nedavno na počinak ispratila kćer (42).

– Naravno da nisam prepoznala tko je, isprva sam mislila da je bila kolegica s posla. Maska joj je pala kada je tijekom razgovora kazala da je konobarila s mojom Catherine, čime se izdala jer moja kći se nikad nije bavila tim poslom, izjavila je tamošnjim novinarima gospođa Whitehead, koja je naknadno spoznala da je dotična žena stalni gost na sprovodima, odnosno misama zadušnicama i karminama, piše dnevnik.hr

Priznao je to i otac Noah Connolly iz tamošnje crkve, koji se požalio da je ne može spriječiti da dolazi na mise zadušnice, pa i bez obzira što zna da koristi tuđu tugu da napuni želudac.

Foto:ilustracija/medium.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.