Goran Višnjić, ambasador MDF-a, na odmoru u Šibeniku s pola obitelji

Šibenski glumac s losanđeleškom adresom, Goran Višnjić, od jučer boravi u rodnom gradu. Nedugo po dolasku u Šibenik, posjetio je Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku gdje se održava dio programa 58. Međunarodnog dječjeg festivala.

goran visnjic_kazaliste_koloper_badzim1

U Šibeniku će, kako je kazao, vrijeme provoditi s članovima obitelji i prijateljima, prvenstveno s djecom Tinom i Lanom.

– Tu sam zasad samo s njima jer, ako odjednom dođem sa svima nema šanse da ću išta stići napraviti. Plan i program je bio zezancija s obitelji i prijateljima – kratko je komentirao otac četvoro mališana iz ureda svog dugogodišnjeg prijatelja, kazališnog producenta Željka Kolopera u čijem je društvu proveo i vrijeme na koncertu Šibenske narodne glazbe na tvrđavi svetog Mihovila.

goran visnjic_kazaliste_koloper_badzim3

Prije nekoliko godina, Goran Višnjić ponio je titulu ambasadora šibenskog Međunarodnog dječjeg festivala i, kako kaže, po tom se pitanju uvijek nešto kemija.

goran visnjic_kazaliste_koloper_badzim5

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.