Grašo u jednom danu rasprodao ‘Mihovila’, a za sve koji su zakasnili evo novog datuma

Najpopularniji hrvatski glazbenik, Petar Grašo na tvrđavi sv. Mihovila nastupit će dvije večeri zaredom, 23. i 24. kolovoza. Prvi koncert raspordan je u samo jedan dan, a zbog velikog interesa publike, najavljen je još jedan, koji će se održati 24. kolovoza.

– Iznimno mi je drago što je moj koncert u Šibeniku izazvao toliki interes i sretan sam što ćemo se na tvrđavi sv. Mihovila družiti dvije večeri. Publika je moja najveća nagrada jer zajedno starimo sve ove godine, a ono što obećajem je da ću im dati sve od sebe kao i uvijek – rekao je Grašo.

Apsolutni rekorder protekle godine u osvajanju nagrada publike u Hrvatskoj i regiji velike dvorane i Arene odlučio je zamijeniti manjim koncertni prostorima na nadolazećoj ljetnoj turneji. Grašini nastupi odavno su poznati po raskošnoj produkciji i emotivnoj atmosferi, a nastup na tvrđavi Sv. Mihovila bit će izvrsna prilika da se uvjerite zašto je jedan od najtraženijih izvođača.

Ulaznice za Grašin koncert 24. kolovoza u Šibeniku možete nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.