Gyms4you: Ispunjavanje novogodišnjih odluka nikada nije bilo lakše

Poznato je da se mnogima nakon blagdana na popisu novogodišnjih odluka nađe i ona kako će se više brinuti o svom tijelu i zdravlju što uključuje aktivnije rekreiranje i bavljenje sportskim aktivnostima. Iako nikada nije kasno za takvu odluku, činjenica je kako je upravo siječanj idealan mjesec za postavljanje fitness cilja za nadolazeću godinu. U teretani Gyms4you Šibenik bilježi se porast novih članova koji su se odlučili rekreirati i do ljeta dovesti u formu.

gym

Blagdani nerijetko, osim uspomena na lijepe i ugodne trenutke, ostave i pokoji kilogram viška, ali do ljeta je ipak dovoljno vremena tako da je upravo sada idealno vrijeme da se pokrenemo i krenemo u teretanu. Naravno na novogodišnje odluke ne bismo trebali gledati kratkoročno već o svom tijelu i zdravlju moramo brinuti kontinuirano tijekom cijele godine. Zdrav i aktivan način života pravi je put do željenog izgleda, a dosljednost nas vodi do ostvarivanja svakog pa i postavljenog fitness cilja.

Novi europski koncept vježbanja

Ukoliko ste se odlučili za odlazak u teretanu najbolje bi bilo potražiti onu u kojoj ćete imati sve što vam je potrebno kako biste došli do željenog cilja te gdje ćete dobiti kvalitetne i stručne savjete, ali i dodatnu motivaciju za  kontinuirano vježbanje. Koncept Gyms4you lanca fitness klubova, koji je od prošle godine otvoren i u Šibeniku u Dalmare Shopping Centru, ima moderan i vrhunski opremljen prostor u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetnu i renomiranu opremu i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene s obzirom na mogućnosti i neograničeno vrijeme korištenja.

Gyms4you je jedinstveni lanac fitness klubova koji trenutno posluje u Zagrebu, Osijeku, Zadru i Šibeniku, a u planu su i nove lokacije diljem Hrvatske.  Teretana je posebna po tome što se u nju ulazi skeniranjem otiska prsta, a svaki član dobiva i osobnu, jedinstvenu člansku iskaznicu koja vrijedi za sve postojeće i buduće Gyms4you lokacije.

Vježbanje povećava kvalitetu života

Briga o vlastitom tijelu i zdravlju zasigurno, osim pravilne i uravnotežene prehrane, uključuje i vježbanje kao dio svakodnevice. Gyms4you fitness klubovi pružaju mogućnost svojim korisnicima da povećaju kvalitetu života, a  namijenjeni su svima, bez obzira jeste li  već rekreativac, početnik u vježbanju ili pak profesionalni sportaš.

gym1

Cilj Gyms4you koncepta je jačanje svijesti o rekreaciji i vježbanju te poticanje održavanja kondicije čime se znatno poboljšava kvaliteta života. Bit je u ukazivanju na važnost tjelovježbe kao pokretača zdravog načina života. Vrijeme je da u 2017. godini stavite naglasak na brigu o vlastitom tijelu i zdravlju, a upravo sada je pravo vrijeme za početak bavljenja rekreacijom.

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.